Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 232
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@OCIEBATON: te same osoby, które są w-------e na dzień bez bachora przyklaskują pewnie na dzień bez mężczyzn w aquaparku Wrocław ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@tyrytyty

@RunAway268: typ ma dosłownie najlepsze w historii warunki do założenia rodziny (pomijając USA w latach 50.) i narzeka, że mu mało. Absurd - nie można poważnie traktować takich "wyjaśnień", to jest przykrywka. Te jego żądania nigdy nie zostaną spełnione choćby mu państwo zapewniło darmowy nektar.

Ooo tak, nieruchomości osiągające absurdalne ceny, astronomiczna inflacja, prawo dyskryminujące mężczyzn, rozregulowany rynek matrymonialny. Świetne warunki, czego chcieć więcej ( ͡º ͜
  • Odpowiedz
@OCIEBATON:

I tak nie będę miał emerytury bo ta piramida się w-----e zanim osiągnę 65 lat (jeżeli dożyje)

A to Ty jesteś z tych dla których "wygrana w totolotka" to plan emerytalny? Czy po prostu zasiłek?

Spoko.
  • Odpowiedz
@OCIEBATON: wykopki gdy wrocławski aquapark wprowadza wtorki saunowe dla bab: k---a, jak tak można, dyskryminujo i gwałco.
Też wykopki gdy dyskryminuje się dzieci: hehehe, bardzo dobrze hehehe

Wykop at its finest
  • Odpowiedz
  • 2
@Kris-T jestem z tych co odkładają samodzielnie na emeryturę, a nie liczą na kapitana państwo że mi zwróci cześć z haraczu który co miesiąc mu oddaje
  • Odpowiedz
@OCIEBATON:

może u ciebie na wsi robi się dziecko za każdym razem jak cię k---s zaswedzi

Sam się wyjaśniasz takimi tekstami, nie jesteś żadnym partnerem do dyskusji, wal konia w piwnicy dalej.
  • Odpowiedz
@ZygmnuntIgthorn: UWAGA- Tak w poprzednich wyborach kandydowała z Torunia, bo tam mieszkała. Porzuciłą to i w ostatnich kandydowała z Kutna (nawet nie wiem czy nadal nie mieszkała/ mieszka w Toruniu). Pisałem o okręgu łódzkim. okręgu. NIE UŻYŁEM SŁOWA REGION. dlaczego kłamiesz? POSŁANKA MATYSIAK NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z ŁODZIĄ. Jaki masz z tym problem?
  • Odpowiedz
@OCIEBATON: sam nie mam dzieci i czasem mnie denerwują (kwestia rodzica debila) to ten pomysł jest totalnie odklejony. Każdy tego typu event bazujący na dyskryminacji jest nietrafiony.
  • Odpowiedz
@OCIEBATON problemem nie jest sam weekend bez dzieci tylko jawne obrażanie ich jak jakichś śmieci
Można było tą informację przekazać zupełnie inaczej , ktoś z marketingu jest wyjątkowo słaby
  • Odpowiedz