Wpis z mikrobloga

@ArmageddonPrzeciwBladziom:
Nie wiem kto ci powiedział, że jako śmieć
Ale na pewno nie jako pierwszy wybór na partnera ponieważ "coś musi być z nim nie tak, skoro nigdy z nikim nie był" więc prosta droga do nakręcania się samotności, a tu nie nakłamiesz w CV chyba że jeden z drugim się na chętnych dziwkach pouczy (dla mnie nie do zrobienia)
  • Odpowiedz
@ArmageddonPrzeciwBladziom

Może nie smiec, ale jako dziwak i odmieniec. Albo w najgorszym wypadku jako pedal. Czasami mogą pojawiać się żarciki w pracy.

Co gorsza, jeśli ktoś nie miak sukcesów z kobietami w tym wieku to widac to w jego zachowaniu - brak pewności siebie, brak luzu, nieumiejętność prowadzenia interesującej rozmowy itd.
  • Odpowiedz
Co gorsza, jeśli ktoś nie miak sukcesów z kobietami w tym wieku to widac to w jego zachowaniu - brak pewności siebie, brak luzu, nieumiejętność prowadzenia interesującej rozmowy itd.

@bulbulator90: po mnie na pewno od razu widać sp$%olenie. Mało tego - nawet jak ktoś mnie nie widzi na żywo, ale słyszy jak gadam, to pewnie wyczuwa s---------ę
  • Odpowiedz
jest naprawdę aż tak bardzo postrzegany przez społeczeństwo jako

@ArmageddonPrzeciwBladziom: Dlaczego w ogóle zakładasz, że ktokolwiek normalny pochyla się nad tym tematem? Ludzie mają swoje życie, swoje problemy, walczą z własnymi demonami w głowie. Nikt nie ma czasu zastanawiać się nad losem gościa, którego głównym problemem jest to, że nie był w związku. Poważnie, ten temat żyje tylko w twojej głowie. Może więc nie ma sensu tyle o tym myśleć?
  • Odpowiedz
Dlaczego w ogóle zakładasz, że ktokolwiek normalny pochyla się nad tym tematem? Ludzie mają swoje życie, swoje problemy, walczą z własnymi demonami w głowie. Nikt nie ma czasu zastanawiać się nad losem gościa, którego głównym problemem jest to, że nie był w związku. Poważnie, ten temat żyje tylko w twojej głowie.

@Marcepanowy_Detektyw: nie zgodzę się z tym. U mnie w robocie jak ktoś się dowiaduje ze nie mam żony/dzieci to
  • Odpowiedz