Aktywne Wpisy

Wrrronika +23
OBSERWUJĘ CIĘ
TAK, CIEBIE
TAK, CIEBIE
źródło: 1000021370
Pobierz
kopek +1
Mam nadzieję że jakoś przeżyję dzisiejszy dzień- bol brzucha pod zebrami. Wziąłem apap i nospe ale nic nie pomaga.
Ostatnio na taki bol pomogły lody, ale to dopiero popołudniu będę mógł zjeść
Ehh sypie się człowiek
#zyciepo30stce
Ostatnio na taki bol pomogły lody, ale to dopiero popołudniu będę mógł zjeść
Ehh sypie się człowiek
#zyciepo30stce

źródło: 1000004608
PobierzLepsze to niż leżenie w błocie - wszystkim równo, wszystkim g---o.
Gdybym nie musiał utrzymywać obcych nieporadnych życiowo ludzi w podatkach to bym miał bajeczne życie.
Nadal jestes biedakiem tylko trzeba bylo ci troche bardziej posłodzić i pokazac innych co maja gorzej, zebys przelknal swoja pozycje w hierarchii i poslusznie generowal bogactwo swoim panom.
Dopoki sprzedajesz swoj czas za pieniadze liniowo to jestes na dole piramidy kapitalizmu niezaleznie od pracy i lokalizacji. Po prostu dol jest bardzo szeroki a
no tak, bo liczba miejsc pracy, ścieżek kariery, potencjalnych awansów wcale nie rośnie z czasem na rynku? Dzięki kapitalizmowi masz dziś zawody o jakich nie śniło się Twojemu ojcu, nie mówiąc o dziadku, a nawet Tobie za dzieciaka.
Socjalizm do dzisiaj robił by z wszystkich robił roboli w zakładzie produkującym jakieś niskiej jakości g---o.
@El_Trufel: Które skończyłoby się z powodu napadu rabunkowego z użyciem noża
Dalej wspierajcie jakże udany system redystrybucji to będziecie na tym samym poziomie co biedota, bo dawanie im pieniędzy przyczynia się tylko do tego że stać ich na wypieprzenie większych kwot w błoto
Na te wczasy mozesz wyjechac kiedy chcesz bez proszenia sie kogokolwiek o zgode?
Jedzenie najlepszej jakości które sam gotujesz czy robi to ktos za
@jegertilbake: to ja wolę żyć w fajnej klatce niż tak jak ty w jakiejś gównianej z 20 innymi podobnymi do ciebie.
Częściej sam gotuję, bo lubię, a jak mi się nie chce/nie mam weny to zamawiam/ide do restauracji.
Tak, to ja zarządzam zespołem, jego praca i składem.
@WhiskeyIHaze: Ona jest fajna tylko do czasu, aż jesteś pożyteczny dla trzymających klucz. Przyjdą czasy, gdy ta klatka zacznie ci przeszkadzać. Na 100%. Przypomnij sobie wtedy własne słowa.
@Pan_od_Internetu: ale będzie mi mniej przeszkadzać niż ta g------a klatka. Bo ja wolę jednak żyć w złotej klatce i mieć świadomość, że tak jest niż żyć w pordzewiałej z gównem na podłodze z 20 innymi, również mając tego świadomość.
M----n dostał podmurzynow do zarzadzania i sie cieszy jakby pana boga za nogi zlapal lol2
Wyraźnie napisałem, że mnie to zadowala. Nauczy się czytać
Natomiast co do socjalizmu, to sam od siebie dodałem. Nie każda moja wypowiedź jest do ciebie Pępku Świata.
ale bardzo mi miło, że próbujesz dokonać mojej psychoanalizy. Czuję się zaszczycony.
zajebiscie powiedziane