Aktywne Wpisy

flytying +79
źródło: 1000050257
Pobierz
MokebeElDursi +469
#iran Baron Trump jednym ruchem kupując ropę za 130mln dolarów zarobił już 70 mln $. Popatrzcie - taki mlody chłopak a taki zdolny, w tydzien sobie życie ustawił a my codziennie na 7 rano do roboty za 4k. Szkoda, że nie jestem taki bystry jak Baron

źródło: 1000004608
PobierzNadal jestes biedakiem tylko trzeba bylo ci troche bardziej posłodzić i pokazac innych co maja gorzej, zebys przelknal swoja pozycje w hierarchii i poslusznie generowal bogactwo swoim panom.
Dopoki sprzedajesz swoj czas za pieniadze liniowo to jestes na dole piramidy kapitalizmu niezaleznie od pracy i lokalizacji. Po prostu dol jest bardzo szeroki a
@El_Trufel: Które skończyłoby się z powodu napadu rabunkowego z użyciem noża
Dalej wspierajcie jakże udany system redystrybucji to będziecie na tym samym poziomie co biedota, bo dawanie im pieniędzy przyczynia się tylko do tego że stać ich na wypieprzenie większych kwot w błoto
Na te wczasy mozesz wyjechac kiedy chcesz bez proszenia sie kogokolwiek o zgode?
Jedzenie najlepszej jakości które sam gotujesz czy robi to ktos za
@jegertilbake: to ja wolę żyć w fajnej klatce niż tak jak ty w jakiejś gównianej z 20 innymi podobnymi do ciebie.
@WhiskeyIHaze: Ona jest fajna tylko do czasu, aż jesteś pożyteczny dla trzymających klucz. Przyjdą czasy, gdy ta klatka zacznie ci przeszkadzać. Na 100%. Przypomnij sobie wtedy własne słowa.
M----n dostał podmurzynow do zarzadzania i sie cieszy jakby pana boga za nogi zlapal lol2
Wyraźnie napisałem, że mnie to zadowala. Nauczy się czytać
Natomiast co do socjalizmu, to sam od siebie dodałem. Nie każda moja wypowiedź jest do ciebie Pępku Świata.
ale bardzo mi miło, że próbujesz dokonać mojej psychoanalizy. Czuję się zaszczycony.
zajebiscie powiedziane