Wpis z mikrobloga

Myśle nad autem do 40k zł, zależy mi na tym aby było dość młode (mam dosyć jeżdzenia gruzami powyżej 12 lat) co byście mi polecili?

Mam na oku KIA venga z rocznika 2017/2018 czy ktoś na te auto i mógłby napisać kilka słów o tym samochodzie

#kia #motoryzacja #samochody #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@mateusz_dzordan5656 nie chce auta drozszego niz 40k, gdyż nie znam się na autach, nie jest to moja żadna pasja, auto służy mi do jazdy z punktu A do punktu B wiec nie dbam o nie, drugą sprawą jest to że trzymam auto pod chmurką cały rok
  • Odpowiedz
@Szalom nie no mówię o starszym, w moim przypadku B6 2.0TDI. Mój kupiłem z uszkodzoną skrzynią, zapłaciłem 1700 za naprawę i śmiga. W nowych bym się nie spodziewał cudów, ale dsg nie jest tak droga w naprawie jak te z BMW czy innych aut. Olej trzeba wymieniać, jeździć, obserwować, ale moim zdaniem nie ważne co kupisz, automat i tak się kiedyś popsuje.
  • Odpowiedz
@magiol: Ostatnio kupiłem Hyundaia i30 III gen. (2017 r). Salon PL, 1 właściciel., 90tys. przebiegu. Zapłaciłem 39500. Części tanie jak barszcz- chwilę po zakupie zrobiłem sprzęgło, bo było zmęczone- 330zł + wymiana. Auto nie ma wodotrysków, podgrzewanych foteli itp., ale ma wszystko co potrzeba. Dołożyłem dedykowane radio z kolorowym wyświetlaczem, Android Auto, kamery i jest gitara. Polecam :)
  • Odpowiedz