✨️ Obserwuj #mirkoanonim Z natury jestem raczej taką cichą osobą, mówię więcej dopiero przy osobach, które długo znam i czuje się przy nich dobrze np. moi znajomi, z którymi koleguje się od 10 lat. Macie jakiś pomysł, gdzie można pogadać z kimś obcym, albo nawet wyjść się gdzieś spotkać? Chciałbym tak jakby potrenować kontakt z obcymi. Nie będę podchodzić do kogoś na ulicy, bo po pierwsze rurka mi zmiękła, a po drugie ktoś może nie mieć czasu na mnie xd #rozowepaski #niebieskiepaski #pytanie #pytaniedoeksperta #fobiaspoleczna
@mirko_anonim: nie wiem skąd jesteś, ale u mnie w mieście jest dedykowana grupa na FB (spotkania, wspólne aktywności), piszesz posta czego szukasz i odzywają się do Ciebie osoby, których cel jest podobny, albo chcą pomóc przełamać barierę :). Poza tym też introwertycy organizują spotkania, spacery, wspólne chodzenie na wystawy itp. Z tego, co widzę prężnie działa. Może w taki sposób?
Poczytaj o aplikacji Timeleft - organizowane sa tam spotkania chyba 5ciu osob nieznajomych, wlasnie w celu poznania sie, itd. Taki Tinder do szukania nowych znajomych a nie partnerów.
Z natury jestem raczej taką cichą osobą, mówię więcej dopiero przy osobach, które długo znam i czuje się przy nich dobrze np. moi znajomi, z którymi koleguje się od 10 lat. Macie jakiś pomysł, gdzie można pogadać z kimś obcym, albo nawet wyjść się gdzieś spotkać? Chciałbym tak jakby potrenować kontakt z obcymi. Nie będę podchodzić do kogoś na ulicy, bo po pierwsze rurka mi zmiękła, a po drugie ktoś może nie mieć czasu na mnie xd #rozowepaski #niebieskiepaski #pytanie #pytaniedoeksperta #fobiaspoleczna
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord