Aktywne Wpisy

1-2-3 +18
#savoirvivre
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie
Miraski, taka sytuacja - obiad u wujka mojej dziewczyny.
Byłem tam dopiero kilka razy u niego ale już któryś raz się tak zdarzyło, że kiedy wujek mojej dziewczyny przychodzi do nas się przywitać z gośćmi (przychodzi do nas zawsze po jakimś czasie) to wygląda to tak, że najpierw wita się z moją dziewczyną (mnie omija), później idzie witać się z jej rodzicami, a na samym końcu wraca do mnie

źródło: zdj
Pobierz
MosleyOswald +168

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
jakie były tagi i znaleziska do przeczytania różnych przydatnych rzeczy w życiu (książek, filmie itd.)?
jaki byl tag lub znalezisko w którym inne mireczki mówiły co polepszyli w życiu?
#tagi #pytanie #gruparatowaniapoziomu #devops #informacje
źródło: 1728193246772
Pobierz#mirekmasterclass
https://wykop.pl/wpis/59037061/wskaz-przedmiot-usluge-do-300zl-moze-byc-tez-darmo
Kochani, 3 miesiące temu popełniłem ten wpis a 5 miesięcy temu pierwszy ten wpis który zainicjował u mnie w życiu wprowadzenie kilku ciekawych zmian.
Zapytałem w nim o polecenie usługi lub przedmioty do