Aktywne Wpisy

okoboji +72
400 tysięcy złotych za niekatywny kanał na youtube, który przez prawie rok wypuścił jeden film z animaacjami generowanymi AI a do tego ten film jest recenzją filmu.
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-30 o 12.43.38
Pobierz
BedzieDobraGra +73
Proszę o wyrozumiałość. Człowiek zdrowy, czuje się na 20 lat mniej, 3 dorosłych dzieci (nawet dziewczyna jednego syna powiedziała, że jestem za młody, żeby być jego Tatą :) ). Czas to bezwzględny drań.
źródło: dowod_redacted
Pobierz

źródło: Screenshot_20241006-141218_Instagram
PobierzJulczysko podchodziła do Majki tylko po to,bo miała "wyrzuty sumienia" że wbiaja jej noże w plecy i chciała się przekonać czy nie będzie odwetu z jej strony, i to, że Majka nie ma jej za złe (czyt. Skurwisyñskie zachowanie) że ta odwala takie fikołki.
śmie jeszcze nadal pisać że ,,bardzo jej zależało na przyjaźni z Mają''
dla mnie efekt tego wpisu to jak zawsze taki sam i jeden wniosek ,,TO WSZYSTKO WINA MAJKI ''
TO CHORE I ŻENUJĄCE CO ONA
więc trzeba tyło ją szmacić przed innymi a samej Majce publicznie wręcz ,,ofiarować '' wielkie wsparcie ,
a tfu ,a ble ,że też ktoś może być aż tak perfidny,dwulicowy
o ile rozumiem miała prawo ,,zawalczyć '' o Wojtka
ale kuźwa nie takimi metodami
@Wouowina hmmm a to może być prawda,bo skoro ona tak wszystko interpretuje
Szybki rachunek sumienia i odrobina szczerości. Bo to delikatne pogrążanko, a Ty jesteś w nim główną postacią.
Strasznie to nieudolne, nieszczere, jakby dyktowane przez osobę z boku, chcąca ocieplić wizerunek - ale wciąż nieudolne.