Wpis z mikrobloga

@Dank5: od kiedy obrabiać komuś doope i napędzać hejt grupowy na jedną osobę, nazywa się to "potrzebą wyżalenia się?!
Julczysko podchodziła do Majki tylko po to,bo miała "wyrzuty sumienia" że wbiaja jej noże w plecy i chciała się przekonać czy nie będzie odwetu z jej strony, i to, że Majka nie ma jej za złe (czyt. Skurwisyñskie zachowanie) że ta odwala takie fikołki.
  • Odpowiedz
@Kakarot_Z: dej Pan spokój. Judeczka ma podejście typu jak ja komuś to cacy bo mam powód jakoś tam dzieś tam w swoje głowie/ jak ktoś mnie to rasizm na tle nosa. Na moje zwykła tępa dzida której poświęcamy zdecydowanie za dużo czasu.
  • Odpowiedz
@Kakarot_Z: no nie ,zaczyna mi jej być ,,żal'' bo nie dosyć że wyjątkowo wredna zakłamana to jeszcze myślenie ją boli a co za tym idzie nie potrafi wyciągnąć wniosków z tego szambiozja które odwaliła,
śmie jeszcze nadal pisać że ,,bardzo jej zależało na przyjaźni z Mają''
dla mnie efekt tego wpisu to jak zawsze taki sam i jeden wniosek ,,TO WSZYSTKO WINA MAJKI ''

TO CHORE I ŻENUJĄCE CO ONA
  • Odpowiedz
@Wouowina: @Amikamamy przede wszystkim wpis w dużej mierze odnosi się do niej samej, tam cały czas jest "ja i ja" i robienie z siebie ofiary i obarczanie winą innych. Gdyby miała za grosz honoru to powinna napisać że jest jej przykro, że zachowała się ujowo itp, i zwyczajnie przeprosić Majkę za krzywdę którą jej wyrządziła, następnie ludzi, których takim występkiem zawiodła swoją osobą.
  • Odpowiedz
@Kakarot_Z: no dokładnie ,o tym piszę że mogła się głupkowato tłumaczyć a nie nadal brnąć w ,,winę Majki'' bo ona chciała to co Maja ,
więc trzeba tyło ją szmacić przed innymi a samej Majce publicznie wręcz ,,ofiarować '' wielkie wsparcie ,
a tfu ,a ble ,że też ktoś może być aż tak perfidny,dwulicowy
o ile rozumiem miała prawo ,,zawalczyć '' o Wojtka
ale kuźwa nie takimi metodami
  • Odpowiedz
@Kakarot_Z: zupełnie poważnie mówiąc to takie indywidua z przedziwnym zaburzeniem narcystycznym wynikającym z bycia ofiarą są wyjątkowo rzadko spotykane. A może tego wyśmiewania się z niej w ogóle nie było¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Kakarot_Z: To podchodzenie i głaskanie Majki bardziej przypomina kontrole sytuacji. W pore mogła zareagować, zepchnąć Majke w bok, wzbudzić poczycie winy, odizolować id grupy. Wyrachowana żmijka z tej Juleczki.
  • Odpowiedz
@Dank5 "Uwierzcie lub nie..." Jak coś nie wierzymy. Im dalej w las tym gorzej dla Ciebie.

Szybki rachunek sumienia i odrobina szczerości. Bo to delikatne pogrążanko, a Ty jesteś w nim główną postacią.
Strasznie to nieudolne, nieszczere, jakby dyktowane przez osobę z boku, chcąca ocieplić wizerunek - ale wciąż nieudolne.
  • Odpowiedz