Aktywne Wpisy

wykop +83
W związku z prawomocnym wyrokiem Sądu Apelacyjnego w Warszawie publikujemy przeprosiny na Stronie Głównej serwisu. Nie zgadzamy się z tym orzeczeniem, ale w pełni respektujemy obowiązki, które nałożył na nas sąd.
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
marian-pxzz +422
Cała konkurencja (macOS, Chromebooki, a nawet Linux) ma o niebo lepszy "welcome experience". Nie dziwię się, że w takim USA jak kogoś nie stać to kupuje Chromebooka, a jak stać to MacBooka. Microsoft osiągnął reputację pedofila wałęsającego się koło przedszkola.
#pcmasterrace #komputery #technologia
źródło: Windows11-konfiguracja-krok-po-kroku-6
PobierzA żeby choć trochę ukrócić zapędy Microsoftu to przyda się narzędzie od tego samego pana i wielu innych zaangażowanych w projekt: https://github.com/ChrisTitusTech/winutil
Nie zmienia to faktu, że w11 to już powoli taki stereotypowy, groteskowy model subskrypcji usługi, gdzie wciskają ci masę niepotrzebnego gówna.
@Foxing: w którym dla odmiany logujesz się kontem online google.
- pokoż mnie partycję do zajęcia
- wymyśl se jakiś fikuśny login i hasło
- jesteś pewny?
https://geex.x-kom.pl/wiadomosci/instalacja-windows-11-bez-konta-microsoftu-i-internetu/
Dalej to działa
- A czy chcesz zaktualizować system?
- A jeśli nie dziś to może jutro?
- A czy na pewno chcesz zamknąć?
- A czy może nie uruchomić ponownie?
- A czy na pewno zamknąć otwarty program (kiedy widzę, że żaden nie
@Foxing: te same chromebooki, na które bez konta google się nie zalogujesz?