Aktywne Wpisy

miodeksmrodek +2019
Zachęcam do dołączenia do akcji, która zniszczy #konfitura raz na zawsze.
Czas dać mu jasny znak, że jego działalność jest niepotrzebna. Odetnijmy go od oglądalności i zasięgów.
Gdy nie bedzie miał oglądalności, filmy nie bedą przynosić zysków i w końcu weźmie sie do uczciwej roboty!
Zasady:
1. Parkujcie w oznaczonych miejscach albo na ulicy jesli nie ma zakazów zatrzymania. Jazda po chodniku to podstawa jego filmów - jak nie bedzie tam samochodów
Czas dać mu jasny znak, że jego działalność jest niepotrzebna. Odetnijmy go od oglądalności i zasięgów.
Gdy nie bedzie miał oglądalności, filmy nie bedą przynosić zysków i w końcu weźmie sie do uczciwej roboty!
Zasady:
1. Parkujcie w oznaczonych miejscach albo na ulicy jesli nie ma zakazów zatrzymania. Jazda po chodniku to podstawa jego filmów - jak nie bedzie tam samochodów
źródło: IMG_1429
Pobierz
Zawod_Inwestor +172
#gielda Założyłem w końcu konto z szacunku do tagu. Fajnie rozruszaliście polski internet memami inwestycyjnymi. Dobrą robotę robicie chłopaki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Widziałem, że ktoś wczoraj proponował, żeby XTB zrobiło maskotki szczura z logiem firmy. Wyobraź sobie, że proponowałem to marketingowcowi jakieś 5 dni temu w rozmowie telefonicznej, ale powiedział, żebym się p***** w cymbał. Tylko zrobił to odrobinkę grzeczniej.
Postaram się czasem postować, ale niestety muszę ograniczać swój humor,
Widziałem, że ktoś wczoraj proponował, żeby XTB zrobiło maskotki szczura z logiem firmy. Wyobraź sobie, że proponowałem to marketingowcowi jakieś 5 dni temu w rozmowie telefonicznej, ale powiedział, żebym się p***** w cymbał. Tylko zrobił to odrobinkę grzeczniej.
Postaram się czasem postować, ale niestety muszę ograniczać swój humor,

Spaliłem dysk SATA Seagate Barracuda. W czasie gdy chodził komputer, podłączyłem do dysku zasilanie, poszły iskry i komputer się wyłączył:D Komputer wstał normalnie a dysk się posrał i spierdział zapachem spalenizny:D
Jest szansa odzyskać dane? W niskiej cenie.
Polecacie jakiś dysk? SATA, 1TB
Na allegro są jakieś Seagate i WD za 200, ale cena wydaje mi się niska i obawiam się o trwałość.
Nie narzekam na Seagate, wiem że padł z mojej winy.
SSD mi
źródło: comment_h4pHSksynzq5xUW3LPjsHH8vMSUpTyNm.jpg
Pobierzźródło: comment_TRfLE9sGZ35TVINzFIrOHBZBqhzT3WVU.jpg
Pobierz@themindcrusherHS:
Mam model ST3250318AS musi być dokładnie taki sam czy wystarczy taka sama pojemność?
Kupiłem inny dysk by wymienić elektronikę. Ten sam model, to samo firmware, ale płytki delikatnie różnią się kolorem i trochę budową(zaznaczone elementy inaczej wyglądają, reszta taka sama).
Bo podłączeniu do komputera dysk rusza, czuć że kręci,
źródło: comment_PSVzYL2TZ6pK5YdcGO09RNDsRwF7siQ0.jpg
PobierzPrzy lutowaniu za duże prawdopodobieństwo że zniszczę kolejny dysk:) Będę musiał przyczaić się na identyczny.
Małe różnice w zewnętrznym wyglądzie są, to trochę ułatwi sprawę i mam nadzieję że pomoże.