Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim jeśli szedłeś obok kogoś kto jest 9/10 a Ty jesteś przeciętny typu 6/10 to oczywiste że jest różnica i to rzuca się w oczy. Większość ludzi (i kobiet i mężczyzn) jest przeciętna - gdybyś szedł obok kolegi który jest też 5-6/10 to nie byłoby żadnego kontrastu.
  • Odpowiedz
@diana2992: równie dobrze mógł sam zostać osiłkiem na siłowni, co najwyżej zajęłoby mu to więcej czasu i finalnie zyskałby atencję lokalnych lasek, najłatwiej marudzić
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @getin czemu wyrywasz z kontekstu? Jedna byla samotna na wymianie studenckiej i gardzila tatuazami, badboyami i nie patrzyla na wyglad, wiec oczywisty blad w matrixie.
Druga to po prostu nimfomanka chora, ktora wyladowala w placowce. Te przyklady tylko dobitnie pokazuja ze nie chodzilo o mnie...
@Alzena no i na zadnego z nas by nie
  • Odpowiedz
@getin: @hubba-bubba nie jestem agresywna po prostu mnie bawią urojenia brzydali xD każda babka chce mieć atrakcyjnego partnera a na brzydala godzi się jak nie ma szans u atrakcyjnego mezczyzny..tak samo w drugą strone
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: czlowieku
Ja na studiach IT mialem kumpla, co mial 193~ i wyglądał jak ciemniej owłosiona wersja Ryana Goslinga.
Z tym czlowiem idac po miescie, to ja p------e. Laski az mialy mokro w gaciach go widzac, a mnie bralo zazeowanie, bo on w 5 min mial wieksza atencje niz ja cale zycie.
  • Odpowiedz
Nie ma sensu isc w cope, ze sa rozni ludzie itd.

@mirko_anonim: to nie jest cope. Do dzisiaj pamiętam jak lokalna laska śliniła się (a śliniła siętak bardzo, że piczę też musiała mieć mokrą - mówię to z taką pewnością, bo sam ją rwałem i wiem to i owo) do mojego sąsiada, który nie miał ani twarzy, ani masy, był blady. Typowy informatyk z grubymi okularami, ale dość wysoki. Ma
  • Odpowiedz
@diana2992: różnica jest taka, że faceci miare w równy sposób oceniają brzydkie i ładnie tak, że większość uznaje za przeciętne.

Wtedy przyjmijmy, że kobieta 2/10 to nie człowiek to facet odcina dolne 10-20% kobiet?

Panie natomiast uważają większość facetów za brzydkich. Więc gdy 2/10 są uznawani jako nie-ludzie to człowiekiem przestaje być hmm... 60% albo wiecej facetów? xD
SzubiDubiDu - @diana2992: różnica jest taka, że faceci miare w równy sposób oceniają ...

źródło: dp76ujlvaaafdt6

Pobierz
  • Odpowiedz
Gdyby ktoś kto nigdy nie ruchał to pisał to jeszcze bym rozumiał tą gorycz, ale miałeś kilka lasek,w tym dwie ładne jak mówisz, i narzekasz, że młoda Angelina Jolie się za tobą nie oglada. Chciałbyś z przeciętną twarzą i przeciętnym życiem móc zaliczać modelki. To nie jest jakieś odkrycie,że mega atrakcyjni ludzie są z mega atrakcyjnymi ludźmi, a średniaki że średniakami. A jak nie jesteś atrakcyjny to żeby mieć taką łaskę to
  • Odpowiedz