Aktywne Wpisy

Czy ja jestem jakiś nienormalny czy co ale co ludziom przeszkadzają fotoradary albo odcinkowe pomiary prędkości? Może wystarczy jechać zgodnie z przepisami? A najbardziej śmieszą mnie komentarze typu "rząd łupi kierowców" - no to jak ktoś będzie jechać zgodnie z ograniczeniem to mu chyba nic extra nie doliczy? xD
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu

Porównanie rat kredytu na 30 lat na 500k w Polsce (u góry) i w Niemcach #nieruchomosci #banki
źródło: 1000005351
Pobierz

@mirko_anonim: czyli jednak były xD
Druga to po prostu nimfomanka chora, ktora wyladowala w placowce. Te przyklady tylko dobitnie pokazuja ze nie chodzilo o mnie...
@Alzena no i na zadnego z nas by nie
@diana2992 pisze z laskami ze swojej ligi na tinderze i mnie zlewaja xd
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Ja na studiach IT mialem kumpla, co mial 193~ i wyglądał jak ciemniej owłosiona wersja Ryana Goslinga.
Z tym czlowiem idac po miescie, to ja p------e. Laski az mialy mokro w gaciach go widzac, a mnie bralo zazeowanie, bo on w 5 min mial wieksza atencje niz ja cale zycie.
@mirko_anonim: to nie jest cope. Do dzisiaj pamiętam jak lokalna laska śliniła się (a śliniła siętak bardzo, że piczę też musiała mieć mokrą - mówię to z taką pewnością, bo sam ją rwałem i wiem to i owo) do mojego sąsiada, który nie miał ani twarzy, ani masy, był blady. Typowy informatyk z grubymi okularami, ale dość wysoki. Ma
Wtedy przyjmijmy, że kobieta 2/10 to nie człowiek to facet odcina dolne 10-20% kobiet?
Panie natomiast uważają większość facetów za brzydkich. Więc gdy 2/10 są uznawani jako nie-ludzie to człowiekiem przestaje być hmm... 60% albo wiecej facetów? xD
źródło: dp76ujlvaaafdt6
Pobierz