Wpis z mikrobloga

#jdg #platnoscimobilne #kartyplatnicze #banki #terminal potrzebuje uruchomić w swojej jdg terminal płatniczy powiedzcie gdzie najlepiej to pośredników jest dosyć dużo wszyscy oczywiście mówią o programie Polska bezgotówkowa w pierwszym roku ale później już zaczynają się opłaty stałe plus prowizja od płatności i tu kwoty są różne
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Przem77 ja wziąłem na dwa lata z tego programu (tak mi się wydaje, że na dwa). Po zakończeniu programu zostałem z polcardem. Nie sprawdzałem innych możliwości. Za wynajem płacę 35 zł. Nie mogę namierzyć teraz umowy, ale wydaje mi się że coś w okolicach 1,29% mam (blik chyba więcej)

Edycja. Znalazłem 0,69% nie wiem czy to dużo czy mało. Przy mojej skali nie szukałem czegoś innego
  • Odpowiedz
  • 0
@emitar też czekam na ofertę z Polcard zobaczę co zaoferują docelowo będę potrzebował kilka niezależnych terminali dla każdego z kierowców osobny i właśnie ta stała kwota za wynajem mnie trochę martwi dodatkowo promocja na pierwszy rok jest też tylko na pierwszy terminal następne płatne odrazu
  • Odpowiedz
  • 0
@MichaelT128 właśnie czekam na kilka ofert ale raczej z pierwszych rozmów ceny po roku za terminal od 30 do 50zl plus ok 0,6-7% czyli jak kolega wyżej miał ewentualnie możliwość negocjacji pojawia się powyżej obrotu 100 000zl/m-c
  • Odpowiedz