Aktywne Wpisy
N331 +187
mickpl +186
Nie wierzę, że Donatan zgromadził 180 mieszkań. Gość jest takim pozerem, że ja nie XD To raz. A dwa, że od razu kojarzy mi się jego "diamentowa płyta" zdobyta w ten sposób, że chyba dodawano ją do skarpetek czy coś takiego. W każdym razie tede jej nie uznał i oddał swoją "nagrodę" randomowi z publiczności.
Stawiam, że Donatan ma kilka, kilkanaście kurników, a największy "pakiet" jaki kupił to był jakiś dwupak kiedyś tam. Lub coś takiego.
Za to jest emanacją innej rzeczy, tj. betonowej gorączki XD Typ co jest producentem muzycznym, na tym się zna, zaczyna bawić się w kurnikowanie, deweloperkę i "żartuje" że będzie ludziom czynsz podnosił. To jest zwykle pik bańki jak takie osoby wchodzą na rynek.
Dziękuję
Stawiam, że Donatan ma kilka, kilkanaście kurników, a największy "pakiet" jaki kupił to był jakiś dwupak kiedyś tam. Lub coś takiego.
Za to jest emanacją innej rzeczy, tj. betonowej gorączki XD Typ co jest producentem muzycznym, na tym się zna, zaczyna bawić się w kurnikowanie, deweloperkę i "żartuje" że będzie ludziom czynsz podnosił. To jest zwykle pik bańki jak takie osoby wchodzą na rynek.
Dziękuję
Odezwał się tylko na początku - obejrzał, pomacał i zapytał "Tak, żeby wydłużyć twarz?".
Przytaknąłem i do końca nie usłyszałem ani słowa.
Bogu dzięki, bo jak siedziałem w kolejce i słuchałem p---------a tych kretynów, strzygących jeszcze większych kretynów... to aż mnie wzdrygało.
Potem się okazało, że Denis stał się znany, bo to chłopak jest orginalny i zdaje się, że
Leci plusik.
Śmiejcie się ze mnie, ale zawsze lubiłem chodzić do barbera który przebranżowić się że stolarki po poważnym urazie nadgarstka. Chłop golił mnie prawie ze stówy, ale ŻADEN fryzjer nie doradził mi jaką fryzurę dobrać do twarzy, żaden nie o-----ł mi takiej fryzury i stylizacji co tamten typ. Z uśmiechem dawałem hajs. Teraz od roku w KRK jestem i nie mogę znaleźć ani zwykłego fryzjera ani barbera który
@konondrom2137: przeciez to wysryw na podstawie opowiesci i wyobrazen, tak jak pełno na wykopie xD