Aktywne Wpisy
Czy jest jakiś sposób na durną starą babę z bloku która karmi gołębie przed blokiem? CHLEBEM. Codziennie o 8.10 rano. Na wiacie śmietnikowej są znaki, że nie można, bo kurna szczury się robią, gadałam z tą babą 3 razy, pierwszy miło, że proszę nie karmić gołębi no bo szczury itp... Drugi i trzeci już się w-------m, baba stwierdziła że ma to gdzieś " to prosze se dzwonić do współdzielni". Problem w tym,
picasssss1 +155
Motor polskiego PKB, czyli konsument właśnie się w-----ł na ryj, spadki konsumpcji są wyraźne nawet na żywności.
#ekonomia #gospodarka #polska
#ekonomia #gospodarka #polska
#heheszki
#humorobrazkowy
#pieniadze
#praca
#kolchoz
#szkola
#rodzicielstwo
#budowa
#przegryw
#wygryw
#polska
#niebieskiepaski
#rozowepaski
Tak jest n------y fizol bez zębów i kilku palców u dłoni, bo stracił je w wypadkach w pracy.
To jest wzór młodzieży, to jest idol naszych czasów.
Automatyzacja pracy fizolskiej postępuje.
Chwilowo fizol ms pracę, bo robociki są droższe niż ogolona małpa.
Ale czas leci, koszty technologii spadają.
Domy drukowane 3d wejdą na rynek.
Postep
Prove me wrong.
Załóż biały kask i odblaskową kamizelkę, trzymając alkomat w ręku podjedź na dowolną budowę.
Zobacz co się będzie działo.
O c--j xD, nie moge się doczekać, aż roboty za 10 lat będą kładły polbruk, budowały bloki z pustaków, wykańczały je i jeszcze budowały przyłącza/media w takim bloku i obsługiwały ich awarie
Tak jest, ludzie zawsze będą chcieli kłaść kafelki i jeść w maku.
Tylko czy chcesz przy tym pracować?
No ja nie chce np.
Wracaj nosić worki z cementem.
Aż wódą z------o jak podbiłeś.
Bo ja wiem.
Firma co u mnie w domu przekładała dachówki. Dwóch do roboty niedopuscilem, bo nie chciałem mieć albo trupów na podjeździe, albo narzygane. Narzygane w sumie gorsze.
Firma co zmieniała mi okna to samo.
Wiec nie wiem, może ja mam pecha. Jednak wydaję mi się, że zmienia się niewiele.