Aktywne Wpisy

kapitanbiedapl +91
Zrobiłem kilkanaście sloikow z kiełbasa zaraz będę testowal ale pachnie obłędnie wyślę ze 2 słoiki losowej osobie która da plusa konkurs trwa do 17.09 godz 23:59
#wykopaka #konkurs #jedzenie #jedzenie71 #gotujzwykopem
Ps mirabelki mają 2x wieksza szanse na wygraną standardowo zielonki udziału nie biorą
#wykopaka #konkurs #jedzenie #jedzenie71 #gotujzwykopem
Ps mirabelki mają 2x wieksza szanse na wygraną standardowo zielonki udziału nie biorą
źródło: temp_file7093005585937638096
Pobierz
IksdeHeheh +352
#dzikitrener #polskieonuce
Priviet, dzikij trener tutáj. Ja nie schowałem sia do bunkra, ja rasplakałsia od waszych kommentov. Teper wy uviditie, zatançujem Katjuszku. Doigralis
Priviet, dzikij trener tutáj. Ja nie schowałem sia do bunkra, ja rasplakałsia od waszych kommentov. Teper wy uviditie, zatançujem Katjuszku. Doigralis
źródło: 3db1f039-bc52-49af-937a-a648b4370752
Pobierz

Śmiesznie to wygląda, że w miejscach gdzie jest najgorsza demografia jest największa bańka na nieruchach, jak to p--------e to huk odbytow januszy bedzie słyszalny nawet w australii
#nieruchomosci
źródło: temp_file3711372000938994997
Pobierzdaj ludziom podatnym na manipulacje kredyty na 2% przez 10 lat to masz efekty...
@OddajButa123: a p--------e?
Ciapoki drugiego pokolenia w tym wieku to najczęściej incele.
@the_good_guy: to dobrze, przynajmniej stale nas informujesz, że jesteś dzbanem
@the_good_guy: @vardum @okcydencik: taaak, jeszcze porównajcie Europę do Afryki albo Ameryki Łacińskiej xD
Badania prowadzone w krajach gdzie do życia potrzeba czegoś więcej niż chatki z gówna i liści bananowców pokazują, że dzietność jest wyraźnie skorelowana z dochodami w rodzinie - czyli po prostu z tym, czy kogoś stać żeby utrzymać kolejnych domowników. I ceny nieruchomości jednoznacznie wpływają na
Ja to się dziwie, że najemcy po prostu sobie nie wyemigrują. Lepiej już mieszkać za granicą, płacić normalne stawki za mieszkanie i mieć normalne życie, a po kilkunastu latach pracy kupić za hajs własne mieszkanie, niż tyrać na Janusza w Polsce i za 30 lat skończyć z garbem i piramidą finansową na grzbiecie w postaci emerytury z w ZUSie xd
źródło: temp_file8503497790739021475
Pobierzostatnio pisałem umowe dla typa który podzielił mieszkanie 39mkw na dwa segmenty (tak z-----ł na środku kawalerki ścianke działową) i wynajął to jakimś ludziom za 2700PLN od jednego segmentu
do segmentów wcisnął aneks kuchenny oraz łazienkę, a do całości wchodzi się przez przedpokoj xDDD
dziwie się ze nie wpadł na zbudowanie antresoli.