Wpis z mikrobloga

#zwiazki #rozowepaski #tinder
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie ma, wszystkie powyjeżdżały do dużych miast. Jestem raczej biedny więc w mieście wynajmując kawalerkę będę pewnie dziadowal, ale co zrobić. Czuję że życie przez palce ucieka, ale jeżeli serio teraz jest taka masakra ze znalezieniem normalnej kobiety w mieście to chyba lepiej zostać i wegetować na wiosce. Co myślicie?
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie ma, wszystkie powyjeżdżały do dużych miast. Jestem raczej biedny
  • Odpowiedz
Tak tylko po pierwsze trzeba posiadać skillsy aby przełamać lęk przed zagadaniem, a dwa to setkach odrzuceń ciężko byłoby sklepić jakiekolwiek poczucie wartości...

@wedkarz93: no to się zapisz do Jehowch tam cię nauczą jak zagadywać do obcych ludzi,
I masowo dostawać odrzucenia.

No to nie masz jaj Skoro tak by ci siadała na głowę odmowa obcych
  • Odpowiedz
@adamsowaanon: No i po kiego uja mi stary ciśniesz, jak ani Ciebie nie zaatakowałem, ani nic nie wspomniałem na mój temat.

Zagadywałem na mieście czy imprezach nie raz i nie potrzebowałem zagadywać aż do 200 kobiet, aby się z jakąś przespać, nawet w ten sam dzień zagadania, po kilku godzinach na imprezie się to tak niekiedy skończyło. No i wychodowałem owe j---a wraz z treningiem, ale widzę, że dla wielu
  • Odpowiedz
@wedkarz93: ale ja cię nie chciałem atakować tylko uwydatnić powód dlaczego jest ciężko znaleźć nie zagadując masowo,

Lepiej zagadać do 2000-3000 w ciągu kilku miesięcy i mieć 50 numerów wyjść na kawę i wtedy samemu zadecydować z którą się chce iść do związku na stałe,

Bo wtedy masz ogromną bazę i mozesz lepiej wybrać. Oraz gadać co chcesz zachowywać się jak chcesz a jak kobieta dalej wpatrzona jak w obrazek w ciebie
  • Odpowiedz
@Sercekapusty: A w kościele byłeś w jakieś grupie przy kościele tam może jest jakaś w twoim wieku lub młodsza nie musisz być wierzący ale ona będzie na pewno, do tego małym przebiegiem, brak feministek wyzwolonych i chęcią na małżeństwo, wiele znajomych ożeniło się w ten sposób rozwodów na razie brak. Tinder nie służy do związków służy do darmowego seksu.
  • Odpowiedz
Moze my tez mamy sie znowu z wami zabawic z fake kontami chadow wystawiajac was na spotkania co? Zabawnie bedzie?

@JulianGangol: nie potrzeba fejków. Prawdziwe chady bawią się inaczej: ruchu-ruchu i kop w dupę, a ona sobie wyobraża że to już-tym-razem-na-pewno-TEN, z którym stworzę coś trwalszego niż dwa dni
  • Odpowiedz
@git_commit:
Nie do końca, znamy się wprawdzie od dziecka, ale nasi rodzice związali się jak byliśmy dorośli, nie wychowywaliśmy się razem więc jest siostrą przyrodnią raczej teoretycznie.
  • Odpowiedz
A co znaczy w sumie, że posiadasz powodzenie? Rozwinąłbyś?

@wedkarz93:
W sensie jak to się objawia?
Na przykład przedwczoraj byłem w Dino, złapałem kontakt wzrokowy z kasjerką na kilka sekund, rozpromieniała, głos zrobił jej się cieplejszy, podawała mi produkty do ręki i zaczęła używać nieformalnego języka więc ewidentnie jej się spodobałem.
Albo całkiem niedawno na imprezie małżonka kolegi się do mnie kleiła, głaskała po ramieniu, a potem sama weszła
  • Odpowiedz
@adamsowaanon: na kawę? Panie, jak on nie wygląda jak muł, to przy takim przemiale będzie miał tyle lasek na r0chanie.

@JohnyCobra ja 4 lata temu. Wtedy miałem łątwiej o fwb, z niezłymi laskami umawiałem się w perspektywie dłuższego związku.

@Sercekapusty ogarnij ryjec, wygląd, jakaś siłka, ogarnij gadkę i psychę, jak masz z nimi problemy. S mieście wojewódzkim są znacznie mniejsze problemy.
  • Odpowiedz
@Charia: no właśnie to bardzo często to nic z tego nie jest, zależy na kogo trafisz :)
Odkąd zacząłem jeździć na motocyklu to sam mnóstwo osób zagadałem, głównie motocyklistów i parę motocyklistek bo łatwo było zacząć rozmowę jak jest wspólny temat, ale to tylko zapoznanie nic wiecej, tak samo pewnie jest z innymi aktywnościami, ale np. na ulicy słabo mi się to widzi takie zapoznawanie ciężko o jakiś zaczepny punkt
  • Odpowiedz