Aktywne Wpisy

AnalnyNiszczyciel +385
Moi starzy dziś wrócili z wakacji. Stary dał się namówić i pojechali z młodszą moją siostrą do Chorwacji. Niby zadowoleni, wszystko super. Mama nakupowała pamiątek, ale mój stary przebił jak zawsze wszystko. Kupił k---a i przywiózł z Chorwacji z tamtejszej castoramy czy innego tego typu sklepu bojler bo mówi, że u nas za c--j w takiej cenie takiego by nie dostał. W------e w te wakacje, ale z bojlera jest niesamowicie zadowolony i

Koliedzy, ogromnie proszę Was o pomoc. Jak komuś uda się rozgryźć problem to stawiam d------ą pizze albo zajebistą w----y. Otóż
Mam problem, że bardziej wymagające gry wyłączają mi się po 1 do 3h. Po prostu. Gram i wywala mi grę. Problem ten występuje w takich tytułach jak:
- God of War Ragnarok - błąd 0xc0000005
- Expedition 33 - nie pamiętam błedu, po prostu crash z jakimś komunikatem
Mam problem, że bardziej wymagające gry wyłączają mi się po 1 do 3h. Po prostu. Gram i wywala mi grę. Problem ten występuje w takich tytułach jak:
- God of War Ragnarok - błąd 0xc0000005
- Expedition 33 - nie pamiętam błedu, po prostu crash z jakimś komunikatem

Przypominam, że projekt ogłosił ni z gruchy ni z pietruchy 3 stycznia Konrad Frysztak, wiceprzewodniczący KO, Hetman chwalił się u Rymanowskiego potem, że "powstał w 2 tygodnie", a dalej 10 miesięcy już próbują go przepychać bez zmian.
A nie, sorka, jest jedna zmiana - osoby z co najmniej 3 dzieci zostały zwolnione z jakiegokolwiek kryterium dochodowego i nieposiadania w przeszłości mieszkania XD
Z terrorystami się nie negocjuje.
#nieruchomosci #polityka
@oslawoooo: Podobno siedzi bardzo wściekły i się nie uśmiecha.
Ale tego wskaźnika chyba nie można sobie ustawiać tak zupełnie dowolnie bo od niego coś tam zależy o ile pamiętam?
@mickpl: a mi to brzmi jak "kolejna strategia na przepchanie programu pompującego ceny - zawyżone limity cenowe"
źródło: image
PobierzW przyszłym roku wprowadzą kilka mniejszych dopłat. Sumarycznie wyjdzie to samo. Zawsze tak było bez względu na ekipę a kasa wzięta więc nie ma wyjścia.
A o podziale kompetencji słyszał? Po co w takim razie ministerstwa jeśli wszystko według wykopków powinno być centralnie sterowane z fotela premiera?
Tak działa każda większą organizacja. Menago dostaje projekt i odpowiada przed wyższymi za jego realizację.
@wuwuzela1: @Khaine: jakieś dowody na to? Tylko na bazie przepisów i danych makroekonomicznych, a nie na zasadzie "stary, no mówię ci"