Aktywne Wpisy

fuji +152
Chłop 36 lat i w końcu kupił pierwszy nowy samochód w życiu. Chłop sobie obiecał, że jak kiedyś będzie już dorosły i będzie go stać na nowe auto, to kupi coś fajnego, ale jednak krakowski centuś mocno i chłop jest za chytry nawet na swoje marzenia ʕ•ᴥ•ʔ więc ostatecznie kupił najpopularniejszy samochód w USA, czyli Forda F-150... a nie czekaj, w tym roku F-series spadło z rowerka i
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
frugASS +160
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Pojechałem przypomnieć sobie jak jest stromo na najbardziej stromym w okolicy podjeździe. Było mroźnie, za to słonecznie, no i stromo. Podjazd Kozielec ma ~700m i śr. 9% nachylenia, ale jak to z tymi średnimi nachyleniami bywa, środkowe 2 zakręty (z 200m) to grubo powyżej dyszki, z 13-14%.
Udało mi się to wjechać całkiem nieźle jak na siebie, temperaturę 11 stopni w której nie czuję się zazwyczaj za dobrze "mięśniowo", gruby ciuch i w ogóle spontaniczny wyjazd, na głodnego bez obiadu. Było gorzej o 5 sekund od swojego najlepszego wjazdu tam (na 3 minutach), więc jakby się uparł, to PR w zasięgu. Średnia to niecałe 13km/h, nie do porównania z żadnych innym podjazdem w okolicy. Drugi najwolniejszy PR mam chyba na pobliskich Strzelcach, ale to i tak coś koło 18-19kmh.
Tymczasem we wrześniu strzeliło 984km, ale nie wiem czy jutro będzie mi się chciało iść na te brakujące do 1000 szesnaście.
EDIT: aaaaa jutro jest 1.10 a nie 31.09, no to problem rozwiązany xD
#rowerowyrownik #wykoptribanclub #ruszbydgoszcz
Skrypt | Statystyki