Aktywne Wpisy
prezi139 +199
Wczoraj pod tagami #programowanie #programista15k widziałem dyskusję kryzysie w branży IT i studiowaniu kierunki lekarskiego, @ByczekRozplodowy rzucił w pierwszym komentarzu "Czas na nowy tag pielęgniarz B2B" a jako, że nim jestem już od kilku lat to chętnie go zacznę xD.
Jeśli faktycznie w #it jest kryzys to zachęcam to bycia pigułą, co prawda nie ma bootcampa tylko trzeba zrobić studia, ale 3 lata licencjatu wystarczą
Jeśli faktycznie w #it jest kryzys to zachęcam to bycia pigułą, co prawda nie ma bootcampa tylko trzeba zrobić studia, ale 3 lata licencjatu wystarczą
PodniebnyMurzyn +52
Niedawno miałam sytuację gdzie umówiłam się na randkę i gdzie facet bardzo na nią naciskał a gdy mnie zobaczył ( o losie nie jestem aż tak otyła) podziękował za spotkanie.
Dlaczego w tych czasach ludzie nie potrafią zaakceptować takich ludzi ani się z nimi wiązać ? Uważam, że wygląd zawsze da się zmienić a charakter jest ciężej.
Co wy o tym myślicie? Jakie macie do tego podejście?
#rozowepaski #niebieskiepaski
#heheszki #tinder
@Szczesliwy_chlopiec_z_GULAGU: dieta
@dtm5 @lexico
@Szczesliwy_chlopiec_z_GULAGU: ja uważam, że liczą się obie rzeczy i wygląd i charakter. Na samym wyglądzie nie zbuduje się związku, tak samo nie zbuduje się związku na samym charakterze, gdzie nie ma pociągu do drugiej osoby i brak sfery seksualnej.
Komentarz usunięty przez autora
@Szczesliwy_chlopiec_z_GULAGU: no to zmień ten wygląd i schudnij. Zrezygnuj też z filtrów przy robieniu zdjęcia bo niekiedy to poznać was nie idzie
@Szczesliwy_chlopiec_z_GULAGU: to czemu ta osoba nie zmienila wygladu? ja jak raz nie moglem sie podniesc z wanny(przytyłem 14kg od szczytowej formy) to dla mnie byl to znak, ze trzeba cos ze soba zrobic
daj link do threadsa
Jeżeli kobieta ma dajmy na to 75 kg, to jeszcze te 60 kg jest osiągalne przy diecie i ćwiczeniach i dużym samozaparciu.
Jak kobieta bazowo ma stówę - to szansę że będzie lekka jest motylek jest na