Wpis z mikrobloga

593 622 + 30 + 42 + 41 + 21 = 593 756

Nierówna walka z TubleLess - wreszcie wygrana. Głupia taśma najpierw się zawinęła, druga była za sztywna, dopiero trzecia dała radę.

41km - wyścig Bike Atelier Maraton w Dąbrowie Górniczej (sobota). Szybki wyścig, średnia wyszła 21km/h, średnie tętno: 180bpm, a średnia moc nawet PR dla 20m i coś tam więcej. Zakończenie sezonu BAM, później rozdawanie nagród, spotkanie z przedstawicielami - masa fajnych zajęć.
42km - wyścig MTB Cross Maraton w Miedzianej Górze (niedziela). Jakże inny wyścig niż dzień wcześniej. Wyścig po pętlach, pętla miała ~21km i 800m przewyższenia. Czyli w sumie wyszło ok 1600m, dzień wcześniej na całości było 400m :)
Najgorsze co mnie spotkało, to po pierwszej pętli zmieniam bidon, wpadam na pierwsze podjazdy, po 2-gim zjeździe chcę się napić, a tu pełnego bidonu nie ma... trzeba było dymać kolejne ~10km do bufetu. Na szczęście nie było bardzo gorąco, starałem się delikatnie lżej jechać, więcej żeli zjeść, ale i tak to odczułem. A może to zmęczenie po dniu wcześniejszym, ciężko powiedzieć - na obu było bosko.

30km - spokojnie dzisiaj na szosie się przejechać.

Teraz już basen zaliczony, ale to też na luziku, porozciągać mięśnie. myślę czy nie iść jeszcze biegać, ale to jutro rano zrobię.

Nie mam zdjęcia która można by wrzucić.

We wrześniu przejechałem: 492km
W tym roku, do tej pory przejechałem: 5440km

#rowerowyrownik #ruszkielce #szosa #mtb

Skrypt | Statystyki
jagodowy_krol - 593 622 + 30 + 42 + 41 + 21 = 593 756

Nierówna walka z TubleLess - w...

źródło: Screenshot 2024-09-30 at 19-26-35 MTB Cross Miedziana Góra Ride Strava

Pobierz
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach