Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Salam-Abdul-Al-Stulejari: Jak 25 lat żyję na tym świecie, to nigdy nie słyszałem zwrotu: "pod osłoną wozu". Pod osłoną nocy? Ta, ale widzę tutaj zaszła jakaś projekcja i ukraińskie boty w 1 sekundę z------y ci 4 plusy, jak mnie od rusków zwyzywałeś xD

Poza tym, ja sobie wypraszam takie implikacje, co do pochodzenia. Ja jestem z pochodzenia Żydem, a nie żadnym obsranym ruskim odpadem atomowym, ani ukraińskim.
TypicznyMaciek - @Salam-Abdul-Al-Stulejari: Jak 25 lat żyję na tym świecie, to nigdy ...

źródło: tumblr_noxtzaydkS1uwa0t9o1_1280

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 167
Jak 25 lat żyję na tym świecie, to nigdy nie słyszałem zwrotu: "pod osłoną wozu". Pod osłoną nocy?

@TypicznyMaciek: To weź jakąś książkę czy słownik bo to nie jest śmieszne xD Łap pare innych zwrotów to się czegoś nauczysz - "pod osłoną przeciwlotniczą", "pod osłoną samolotów", "pod osłoną artylerii", "pod osłoną plutonu żołnierzy piechoty z Muchosrańska"
  • Odpowiedz
@TypicznyMaciek: dobra, przyznajmy się żeśmy onuce. Może i widzimy wysadzany blok, ale paljaki na pewno by powiedzieli o zdetonowanym domu pod osłoną pojazdu opancerzonego. My się nie znamy, сука
  • Odpowiedz
@Igorson123: może być i rosyjski, ale widocznie sprzymierzeniec Ukrainy. Większość Ukraińców używa rosyjskiego jako głównego języka. Wcześniej były wpisy o "technice" jako o pojazdach wojskowych to od razu było widać że to tłumaczone z rosyjskiego.
  • Odpowiedz