Wpis z mikrobloga

Sąsiedzi z góry mają metodę na gówniaka. Żeby się wywrzeszczał, wybeczał, aż się zmęczy. Obecnie zaczyna mu brakować tchu przy mocniejszych zrywach. Trwa to już 20 minut
#zalesie
  • 103
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

kiedyś się robiło inaczej, najpierw w------l, potem płacz, kolejny w------l że płacz, i już tylko chlipanie po cichu w kącie

@swinkapl: Super. Jest postęp, zamiast lać dzieciaka to się go odstawia na bok XD C--j z tym, że jest głodny, ma nasrane albo może coś mu dolega, niech se płacze XD
  • Odpowiedz
ja jedynie zwracam uwagę, że zarzynany świniak brzmi mniej niepokojąco,

@BillieJane: tak, a jednoczesnie totalnie z d--y przykład od swojej siostry i ekstrapolujesz to na tego dzieciaka oraz inne ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Podważasz zdanie @phomerus na podstawie właściwie czego? Po raz kolejny argument ad personam z d--y, bo "są rodzice, których rola kończy się
  • Odpowiedz
  • 1
@NieBendePrasowac wiele razy widziałam, że dzieciaki zostały olane, stąd mogę sobie założyć, że to kolejna patologia. Dlaczego? Bo więcej było negatywnych przypadków niż pozytywnych. Dlaczego? Bo mogę. Krzywdy im nie robię, a oni oddziałując na mnie robią krzywdę mi
  • Odpowiedz
@BillieJane: zapomniał wół jak cielęciem był :)) niestety tak jest i tyle czasem to trwa 5min czasem 50minut, najogrzej jak jest p-----c w domu to wtedy takie coś jest codziennością niestety :(
  • Odpowiedz
@BillieJane: No ale co ty możesz wiedzieć o tym dziecku. Nawet generalnie to nie wiemy dlaczego się drze poza tym że się drze. No takie życie toddlere tak mają. Nie dostanie cukierka - płacz. Nie dostanie tableta - płacz. Mama nie przyjdzie od razu - płacz. Z tego może wszystko i nic nie wynikać. Aczkolwiek trochę dziwne że dziecko pieje ponad dwadzieścia minut a rodzice nic.
  • Odpowiedz
@BillieJane: Nikt ci nie przyznał racji, bo nie ma wystarczających informacji żeby potrzymać twoją tezę. Zbiegły się natomiast stwierdzenia że to trochę dziwne że dziecko pieje 20 min+ i nikt nic.
  • Odpowiedz