mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
6
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
M.....-
M.....-
25
Zardzewialy_Szczur
Zardzewialy_Szczur
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
17
kacappylon
trzeba robić wszystko żeby znaleźć miłość

@mirko_anonim: moja mama mówi zawsze, nie szukać na siłe tylko czekać aż cie spotka, jeśli Pan da to będzie jeśli nie, to znaczy że tak miało być i ja się z tym zgadzam
6
Fjubens
@mirko_anonim: było to już
6
MajsterOfWihajster
@mirko_anonim ale wiesz, że ten stan haju trwa co najwyżej kilka pierwszych miesięcy związku?
5
Maxior99
Maxior99
@mirko_anonim: racja, gdy byłem w związku to we wszystkich aspektach miałem więcej energii i motywacji
Życie w samotności to mordęga
1
PiesekKrolowejElzbiety
PiesekKrolowejElzbiety
@mirko_anonim: Klasyczny bait z anonima. Że też wam się chce pisać takie głupoty. Nie macie co robić czy co?
1
b.....o
@mirko_anonim
1. Miłość (kobieta-mężczyzna) nie istnieje, przynajmniej od zeszłego pokolenia. To mit. Ostatni przejaw miłości, jaki widziałem, był u moich dziadków i babć.

2. "Stan zakochania" to nie miłość, tylko haj hormonalny, zauroczenie. Prędko mija, zwłaszcza u kobiet.

3. Posiadanie partnerki = mega luz -
1
badej123
@mirko_anonim: jest kilka lat peaku na wchodzenie w związek ale poza tym nie za bardzo należy się tym przejmować.
0
elukubracja_depresji
@mirko_anonim: To by i tak nic nie dalo, its over
0
mindy-moo
mindy-moo
@mirko_anonim: Masz rację, faktycznie człowiek może robić przestać wreszcie różne głupie rzeczy ;) ale to nie jest tak, że masz na całe życie, po drodze mogą być wyboje ale kierunek jest dobry.
0