Aktywne Wpisy
Wilk__95 +29
Do wszystkich osób publikujących treści pod tagiem #sebcel na Wykop.pl
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,
Granica została przekroczona. To, co od dłuższego czasu pojawia się pod tym tagiem, nie jest krytyką, tylko zorganizowanym hejtem, który narusza moje dobra osobiste i wizerunek. Każda kolejna próba ośmieszania, zniesławienia czy ataku będzie traktowana jako dowód w sprawie.
Nie interesują mnie anonimowe docinki, bo „anonimowość” w internecie kończy się w momencie, gdy sprawą zajmuje się sąd. Wbrew temu, co niektórzy sądzą,

SaintWykopek +846
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Wysiadam z autobusu szukając trafficara. Telefon z mapą mnie prowadzi w nowy rejon miasta.
Wyprzedza mnie kobieta, będąc 2 kroki przede mną wyjmuje coś i zaczyna pstrykać jak zapalarka do kuchenek gazowych. Myślę sobie świetnie, odpala fajkę i będzie mi tu smrodzić.
Ale prostuje rękę i widać, że to nie dziwna zapalniczka tylko paralizator. Raz po raz naciska spust i wywija nadgarstek idąc już 5 kroków przede mną. Nie odwraca się, tylko bzyczy łukiem elektrycznym.
Po minucie pokazu paralizatora wyłączam mapę w telefonie i zaczynam nagrywać.
Kobieta kończy pokaz paralizatora i wyjmuje nóż, który przypomina ten, którego używał Rambo w filmie. Teraz nim macha.
Mijamy jakichś ludzi - ona z nożem, a ja z telefonem w rękach. Myślę WTF.
W końcu ona skręca, a ja docieram do trafficara i jak najszybciej znikam stamtąd. Wtf?!
#logikarozowychpaskow
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzMyslalem czy nie dzwonić, ale pewnie by mnie wyśmiali. Nie było interakcji między nią a mną, tylko ten pokaz gadżetów z reklamówki