Wpis z mikrobloga

@TwojHimars: W pewnym wieku ok 30 nie idzie się opędzić, dorośniesz zobaczysz .To okres kiedy księżniczkom co miały o sobie wysokie mniemanie są już po zderzaniu z rzeczywistością...
  • Odpowiedz
  • 75
@sEB-q weź nie p-----l takich głupot i nie rób opom nadziei , mam 30+ i jedynie na co mogę liczyć to laski po przejściach z bombelkami i to jeszcze nie jest tak że one są jakieś bardzo łatwe i same do łózek wskakują. No chyba że dotyczy tylko mnie bo mam z-----y ryj( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@R_O_T_T_E_N: Ale to jest bardzo dobre podejście, o ile oczywiście zakłada stawianie na siebie i samorealizację, a nie leżenie w piwnicy i nic nie robienie. Najgorsze, co może zrobić mężczyzna, to uganiać się za tą mityczną cipą kosztem samego siebie. Po pierwsze, dbanie o swój rozwój fizyczny i psychiczny jest wartością samą w sobie (i to dbanie dla siebie samego, a nie dla kogoś innego), a po drugie, kobiety pogardzają
  • Odpowiedz
laski po przejściach z bombelkami i to jeszcze nie jest tak że one są jakieś bardzo łatwe i same do łózek wskakują.

Widzą, że chcesz tylko zamoczyć to, po co mają marnować czas.

W pewnym wieku ok 30 nie idzie się opędzić, dorośniesz zobaczysz .To okres kiedy księżniczkom co miały o sobie wysokie mniemanie są już po zderzaniu z rzeczywistością...

Hihi mam 37 lat, jedyne zainteresowanie mam od minimum 5 lat starszych.
  • Odpowiedz