Aktywne Wpisy

powodzenia +433
też wam pszykro jak musicie wyrzucić taki klucz do kosza, więc wrzucacie go do szuflady z narzędziami i macie ich już 15, bo do każdego mebla to dołączają?
#zbieractwo
#zbieractwo

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Jamniki2 +45
Ale mam niemiłosierną bekę ze znajomków, co kupili na samym szczycie etf na sp500 bo miało ciągle rosnąc i zwrot ,,większy niż z nieruchomości" oczywiście połowa już sprzedała ze stratą po obsuwie 5% i p---------e typu ,,wole zainwestować w firmie, przynajmniej nie p-------e jak tu" XDDD ostatnio sp500 mega modny się zrobil, macie jakieś historie nowych inwestorów? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeden przed zakupem nawet mówił, ze on
Jeden przed zakupem nawet mówił, ze on
Rozglądałem się w sklepach typu leroy, castorama, parkiet studio. Ale sam nie wiem co wybrać?
Brać panele razem ze zintegrowanym podkładem czy bez? Zależy mi na trwałym produkcie na lata.
Panele dość intensywnie używane w pomieszczeniach zamiast płytek.
#panelepodlogowe #panele #remont #dom #pytaniedoeksperta #pytanie #remontujzwykopem #podloga #deweloperka #pokoj #wykonczenia #materialybudowlane #castorama #leroymerlin
źródło: ukladanie-paneli-winylowych
PobierzNa podłogę panele winylowe SPC. Interesuje Cię klasa ścieralności.
Jak masz równą podłogę, to wystarczy podkład zintegrowany, jeżeli nie, to i tak będziesz musiał równać najlepiej twardszym podkładem lub wylewką.
Z fugą wyjdzie dłużej i drożej, bo będziesz musiał robić docinki.
Polecam łączenie na zamek, idzie łatwiej niż w zwykłych panelach.
Od razu w sklepie odpakuj i sprawdź łączenia. U mnie 2 sztuki były uszkodzone na krawędziach.
mam jeszcze pytanie kontrolne - dotychczas wszyscy mi mowili, ze clicki bardziej wybaczaja delikatne nierownosci na posadzce wzgledem klejonych, ale jak sprawdzilem karty produktu arbitona dryback, clickow i clickow z podkladem, to w kazdej sa podawane te same wartosci. mam sie
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz