Aktywne Wpisy

darknightttt +40
Kończę właśnie związek bo mam dość. Jak nie posprzątałam to jest syf. Jak powiem, że jest syf to ogarnie np kuchnię a reszty nie widzi. Od jakiegoś czasu wycofuje się ze sprzątania, olewam jak i on i mam wrażenie, że jemu bałagan nie sprawia problemu. Mi ogromny. To samo z gotowaniem. Jak nie ugotuję to najwyżej będzie „zamówmy coś”. Wolę uporządkowane życie.
A największy hit to teksty zmieniłaś się, nie uśmiechasz się.
A największy hit to teksty zmieniłaś się, nie uśmiechasz się.

dzony77 +189

@przebrzydly_programista: to zależy gdzie ale te "normalne" firmy to jednak budują soft na lata. Tam masz ciągłe utrzymanie produktu.
@ddk1910: Kolejnym etapem samoświadomości jest uświadomienie sobie, że życie jest tylko jedno i nie do końca warto się zajeżdżać ku byciu "IT Director" a lepiej mieć życie poza pracą. Osobiście uważam, że przeciętna kariera jak ty to nazywasz i posiadanie stawki 180-250 zł/h nie jest takim najgorszym wyborem xD.
Auto za ledwo 200k - To jakie auto powinien mieć człowiek zarabiający ~28-30k? Jest jakiś poradnik w necie, czy to Twoje prywatne wysrywy? XD
Ja przy tej drodze nie planuję pracować na kogoś pewnie mając 30-35 lat, tylko wykorzystać ten szybki progress i grind, aby mieć swoje biznesy i prowadzić je dzięki
@ZgrywusPrzegrywus: Nie powiedział nikt nigdy xD
"Firma projektowa" czyli j----a kontraktornia, gdzie klient mówi "chcę żebyście robili fikołki", a twoi przełożeni i PMy na to "pewnie tutaj OP robi fikołasy od urodzenia", po czym dostaniesz kursik na Udemy "jak robić fikołki", żebyś się w 5 dni stał ekspertem z fikołkEndu xD