Wpis z mikrobloga

@konradpra: już dawno mówiłem, że ruski mir zaczyna się za Bugiem, a ukry i ruskie to ten sam kacapski człowiek. Dziwi mnie, że tak długo znaczna część Polaków daje się nabierać na bajkę, że ruscy źli, a ukry dobre i kochane.
  • Odpowiedz
@konradpra: oburzajmy się. Im bardziej będziemy się oburzać tym więcej Rosjan to zobaczy. Im więcej Rosjan to zobaczy tym mniej będzie chętnych wstępować do armii. A jak się skończy armia rosyjska to skończy się wojna. JAK MOŹNA TAKIE COŚ PUBLIKOWAĆ!!!!
CO ci Ukraińcy wyprawiają!!111

• Odpowiedz
  • 3
@Sossija: jest różnica miedzy wschodem europy a centralną pod wpływem zachodnim.
My byliśmy łacińskim krajem, kiedy Ukraińcy żyli pod rosjanami, tatarami i od nich wzięli sporo wzorców "moralnych".
  • Odpowiedz
@Sossija: Oczywiście, że my zachód. W porównaniu z tamtą swołoczą to my jesteśmy prawie arystokracja. Dość powiedzieć, że w sumie to na zachodzie już teraz jest niezły gnój, więc nie musimy mieć na ich tle żadnych kompleksów.
  • Odpowiedz
@konradpra: Materiał ciężki do oglądania, ale... może warto pokazywać ludziom, żeby zrozumieli czym jest wojna? Mam syna w wieku poborowym, zafascynowanego wojną i wojskiem. Pokazałem mu to. Chyba do niego trafiło. Smutno mi, ale nie widzę afery.
  • Odpowiedz
@konradpra:

Poziom ISIS.

Absolutnie obrzydliwe gore na poziomie produkcji meksykańskich gangusów lub ISIS.

Wolski pierdzieli, przecież to nie nagrania jakichś tortur tylko nagrania ofiar wojny widzianych z drona. Rozumiem, że Ukrainiec powinien szybko przybiec z narażeniem życia i ugasić
  • Odpowiedz
  • 1
@ryszard_lionheart: a po co ci?
Nie widzę nic ciekawego w konających i dlatego brzydzę się tym groteskowym p---o wrzucanym przez głupich tępych trolli po obu stronach tej wojny.
Dla mnie oglądanie takich filmików jest skrajnym prymitywizmem, dlatego nie ogladam i nie załączam ich.

Ps: Komentarz Wolskiego załączyłem jak oryginalny link był już niedostępny.
Swoja drogą Wolski miał ubaw z takich filmików, jedynie widocznie tym razem za bardzo pr-owo źle to
  • Odpowiedz
  • 1
@C5314: nie muszę sie onanizować wojennym p---o. I klaskać jak kretyn z radości bo ktoś zginął.
Po tej wojnie spora część droniarzy powinna skończyc przed trybunałem za zbrodnie wojenne. Z obu stron.
Wiem jak to wygląda i nie mam zamiaru promować takie materiały.
  • Odpowiedz