Aktywne Wpisy

dzony77 +80

groman43 +306
#mediolan2026 Pieprzę, Rosjanim sam ze swojej niewymuszonej woli wybrał Polskę, w wywiadzie po starcie pokazał że ma większe jaja niż inni polscy sportowcy, a wykopki jak zwykle - "dlaczego rusek reprezentuje Polskę".
Kurła, was chyba naprawdę trzeba leczyć.
Kurła, was chyba naprawdę trzeba leczyć.

Komentarz usunięty przez moderatora
CO ci Ukraińcy wyprawiają!!111
@JudzinStouner: jesli juz, to zaczyna się za Łabą. Ach to prymitywne przypochlebianie sobie p.t. "my, zachód".
My byliśmy łacińskim krajem, kiedy Ukraińcy żyli pod rosjanami, tatarami i od nich wzięli sporo wzorców "moralnych".
Wolski pierdzieli, przecież to nie nagrania jakichś tortur tylko nagrania ofiar wojny widzianych z drona. Rozumiem, że Ukrainiec powinien szybko przybiec z narażeniem życia i ugasić
Nie widzę nic ciekawego w konających i dlatego brzydzę się tym groteskowym p---o wrzucanym przez głupich tępych trolli po obu stronach tej wojny.
Dla mnie oglądanie takich filmików jest skrajnym prymitywizmem, dlatego nie ogladam i nie załączam ich.
Ps: Komentarz Wolskiego załączyłem jak oryginalny link był już niedostępny.
Swoja drogą Wolski miał ubaw z takich filmików, jedynie widocznie tym razem za bardzo pr-owo źle to
Jak sobie wyobrażałeś umieranie na wojnie, że cię takie obrazy ruszają?
Po tej wojnie spora część droniarzy powinna skończyc przed trybunałem za zbrodnie wojenne. Z obu stron.
Wiem jak to wygląda i nie mam zamiaru promować takie materiały.