@konradpra: już dawno mówiłem, że ruski mir zaczyna się za Bugiem, a ukry i ruskie to ten sam kacapski człowiek. Dziwi mnie, że tak długo znaczna część Polaków daje się nabierać na bajkę, że ruscy źli, a ukry dobre i kochane.
@konradpra: oburzajmy się. Im bardziej będziemy się oburzać tym więcej Rosjan to zobaczy. Im więcej Rosjan to zobaczy tym mniej będzie chętnych wstępować do armii. A jak się skończy armia rosyjska to skończy się wojna. JAK MOŹNA TAKIE COŚ PUBLIKOWAĆ!!!! CO ci Ukraińcy wyprawiają!!111
@Sossija: jest różnica miedzy wschodem europy a centralną pod wpływem zachodnim. My byliśmy łacińskim krajem, kiedy Ukraińcy żyli pod rosjanami, tatarami i od nich wzięli sporo wzorców "moralnych".
@Sossija: Oczywiście, że my zachód. W porównaniu z tamtą swołoczą to my jesteśmy prawie arystokracja. Dość powiedzieć, że w sumie to na zachodzie już teraz jest niezły gnój, więc nie musimy mieć na ich tle żadnych kompleksów.
@konradpra: Materiał ciężki do oglądania, ale... może warto pokazywać ludziom, żeby zrozumieli czym jest wojna? Mam syna w wieku poborowym, zafascynowanego wojną i wojskiem. Pokazałem mu to. Chyba do niego trafiło. Smutno mi, ale nie widzę afery.
Absolutnie obrzydliwe gore na poziomie produkcji meksykańskich gangusów lub ISIS.
Wolski pierdzieli, przecież to nie nagrania jakichś tortur tylko nagrania ofiar wojny widzianych z drona. Rozumiem, że Ukrainiec powinien szybko przybiec z narażeniem życia i ugasić
@ryszard_lionheart: a po co ci? Nie widzę nic ciekawego w konających i dlatego brzydzę się tym groteskowym p---o wrzucanym przez głupich tępych trolli po obu stronach tej wojny. Dla mnie oglądanie takich filmików jest skrajnym prymitywizmem, dlatego nie ogladam i nie załączam ich.
Ps: Komentarz Wolskiego załączyłem jak oryginalny link był już niedostępny. Swoja drogą Wolski miał ubaw z takich filmików, jedynie widocznie tym razem za bardzo pr-owo źle to
@C5314: nie muszę sie onanizować wojennym p---o. I klaskać jak kretyn z radości bo ktoś zginął. Po tej wojnie spora część droniarzy powinna skończyc przed trybunałem za zbrodnie wojenne. Z obu stron. Wiem jak to wygląda i nie mam zamiaru promować takie materiały.
Komentarz usunięty przez moderatora
CO ci Ukraińcy wyprawiają!!111
@JudzinStouner: jesli juz, to zaczyna się za Łabą. Ach to prymitywne przypochlebianie sobie p.t. "my, zachód".
My byliśmy łacińskim krajem, kiedy Ukraińcy żyli pod rosjanami, tatarami i od nich wzięli sporo wzorców "moralnych".
Wolski pierdzieli, przecież to nie nagrania jakichś tortur tylko nagrania ofiar wojny widzianych z drona. Rozumiem, że Ukrainiec powinien szybko przybiec z narażeniem życia i ugasić
Nie widzę nic ciekawego w konających i dlatego brzydzę się tym groteskowym p---o wrzucanym przez głupich tępych trolli po obu stronach tej wojny.
Dla mnie oglądanie takich filmików jest skrajnym prymitywizmem, dlatego nie ogladam i nie załączam ich.
Ps: Komentarz Wolskiego załączyłem jak oryginalny link był już niedostępny.
Swoja drogą Wolski miał ubaw z takich filmików, jedynie widocznie tym razem za bardzo pr-owo źle to
Jak sobie wyobrażałeś umieranie na wojnie, że cię takie obrazy ruszają?
Po tej wojnie spora część droniarzy powinna skończyc przed trybunałem za zbrodnie wojenne. Z obu stron.
Wiem jak to wygląda i nie mam zamiaru promować takie materiały.