Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 1
czysta-marzycielka-61: Niestety, ja już wiem, że facetom w większości nie da się zaufać, niektórzy mają nawet podwójna osobowość. To nie są kandydaci do założenia rodziny. Ze względu na swoje złe doświadczenia, dawno przestałam się łudzić, że będę mieć męża i dzieci.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował:
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
przewidujący-pionier-90: No tak znam takie historie zazwyczaj kobiety nie widzą swoich ekhem minusów i skrzętnie je umieją przemilczeć. To jedna kwestia.
Druga jest taka, że wcale nie jest łatwo znaleźć kogoś z kim się dopasujesz - ja byłem w siedmiu związkach ( jeden 7 lat, jeden 3 lata- reszta 3-6 miesięcy)
I co mogę powiedzieć?
Sam jestem średnim partnerem - mam problem z relacjami z ludźmi ale w związku umiem funkcjonować, pracuję i umiem
  • Odpowiedz
nie zmienia to faktu, że mam inne problemy i minusy- nie ma ludzi idealnych

@mirko_anonim: pełna zgoda :) kwestia chyba znaleźć partnera, który ma takie minusy które można zaakceptować ORAZ (tak, dużymi literami) kogoś kto jest otwarty na pracowanie nad sobą. no i nade wszystko muszą być podstawy - takie jak np niech nie będzie toksykiem który podkopuje Twoją pewność siebie itp, bo jak z czymś takim pracować i żyć,
  • Odpowiedz