Wpis z mikrobloga

@Elberus: nie chodzi o bycie dzianym, bo za sam fakt posiadania hajsu na koncie policja nie majtaczy. U Majtczaka były problemy ze stwierdzeniem czy BMW brało udział w zdarzeniu, a KIA najwyraźniej zjechała z niewiadomych przyczyn. W takich sprawach same pieniądze to za mało by do takich cyrków dochodziło. A pamiętacie jeszcze jak zestresowana prokurator się spociła na konferencji powtarzając, że KIA zjechała z nieznanych przyczyn gdy już wiadomo było,
  • Odpowiedz
@Elberus: @Bananek2 Ja uważam że jeszcze umozliwiło mu potem ucieczkę lansowanie sie prokuratora Zero i jego huczne wypowiedzi pod publiczkę.
Ogólnie że zdarzenie miało miejsce w państwie PiS-u. Dodatkowo on jak juz znalał sie w ZEA to powolal się na niepraworzqdne panstwo prawa PiS, że nie bedxie mial uczciwego procesu. Myślę ze te sprawy tez mialy spory wplyw na jego bezkarnośc do tej pory.
  • Odpowiedz
@Bananek2: zobacz tłumaczenie prokuratora czemu go nie zatrzymano od razu. I jeszcze zrzuca wine na ministra Zero. Gdy Ziobro robił konferencje, to Majtczak już był w trakcie ucieczki przecz Niemcy.
  • Odpowiedz
@Kantor_wymiany_mysli_i_wrazen:

Dodatkowo on jak juz znalał sie w ZEA to powolal się na niepraworzqdne panstwo prawa PiS, że nie bedxie mial uczciwego procesu. Myślę ze te sprawy tez mialy spory wplyw na jego bezkarnośc do tej pory

W sensie, że przez to, że się powołał na niepraworządność? i co mu to dało? Współczucie emiratczyków czy łaskę
  • Odpowiedz
zobacz tłumaczenie prokuratora czemu go nie zatrzymano od razu. I jeszcze zrzuca wine na ministra Zero. Gdy Ziobro robił konferencje, to Majtczak już był w trakcie ucieczki przecz Niemcy.

@N331: No ale to tłumaczenie nie wynikało z samego faktu posiadania kasy tylko prędzej znajomości i przysług. Bardzo naiwnym jest myśleć, że jak masz kasę to nagle służby będą pod ciebie grały. W takiej sprawie większe fory będzie miał lekarz który
  • Odpowiedz
@Elberus: śmieszy mnie to, że ludzie myślą, że Majtczak uniknął czegokolwiek bo jest bogaty. Nie trzeba być bogaty aby po prostu wyjechać (uciec) do innego kraju. Na stopa też byście wyjechali gdzieś na Białoruś i tyle was prokuratura widziała. Przecież wielu "patriotów" wyjechało za granicę aby uniknąć odsiadki w Polsce. Chociażby znany i lubiany przez was Popuś.
  • Odpowiedz
@Elberus: nie żeby to coś zmieniało ale ten gość z warszawy to żaden banan tylko patus czystej wody. Są artykuły z info o nim, siedział w kibicowsko-narkusowych kręgach.
A Majtczak to spierdzielił po pięknym ostrzeżeniu od ministra 0, który w TV zapowiedział że gość będzie ściagany. Tak to może by siedział w DE więc byłaby szansa żeby go sprowadzić.
  • Odpowiedz