Aktywne Wpisy

Mck_98 +1146
Nie do końca rozumiem hejt na użytkowanie ciężarówek w mieście jako osobówki. Sam się takowymi nie poruszam, natomiast podobają mi się i widzę szereg plusów w tych autach:
+siedzisz wysoko, światła innych aut nie rażą tak mocno jadąc w nocy
+duży prześwit, wygodny na miejskie, dziurawe drogi i krawężniki
+wygodnie się wsiada i wysiada
+dobra widoczność podczas jazdy
+siedzisz wysoko, światła innych aut nie rażą tak mocno jadąc w nocy
+duży prześwit, wygodny na miejskie, dziurawe drogi i krawężniki
+wygodnie się wsiada i wysiada
+dobra widoczność podczas jazdy
źródło: 1000042058
Pobierz
Megasuper +43
Jak ktoś mi coś powie jeszcze o ociepleniu klimatu to od razu leci lepa w ryj za te brednie #pogoda #ocieplenieklimatu
źródło: 10461
Pobierz

Cześć,
Planuje kupić buty Timberland Eurosprint Hiker na okres jesienno-zimowym. Czy to dobry wybór? Z tego co wiem nie jest to skóra licowa, a Nubuk olejowany, który wymaga większego dbania. Miałem ze skór licowych to nałożyłem Shoe Cream na jakiś czas i były odnowione. Wracając do tych butów czy jest to dobry wybór na Polską zimę? Mieszkam w mieście. Czy do szkoły/pracy biurowej będą one ok? Chodzi mi czy noga będzie oddychać czy jednak męczyć. Ktoś miał, poleca? Ewentualnie może znacie jakieś alternatywy? Swego czasu nosiłem New Balance 754 i były super lekkie, fajne tylko dziury szybko w środku się porobiły. Czy te Timberlandy również będą lekkie? W tych NB czułem się jakby to nie były buty zimowe.
#timberland #buty #zima
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Co do oddychania nie spodziewałbym się cudów, widzę że środek to full syntetyk, ogólnie wyglądają słabo jeśli chodzi o jakość materiałów. Nie wiem w jakiej cenie kupujesz, widzę w uk są za 145£ - znalazłbym
Wyglądają na mniej zabudowane i dodatkowo skóra licowa. Jeśli znasz jakieś fajne alternatywy najlepiej czarne nierzucające się w oczy to byłbym wdzięczny. Te Timberlandy raczej odrzucam skoro mało przewiewne. Dzięki wielkie za odpowiedź!
───────────────
Od siebie w podobnych cenach bym zaproponował Clark’s:
https://www.zalando.pl/clarks-botki-sznurowane-black-cl111n0fj-q11.html
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Gx