Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +15
We wrześniu rodzi mi się dziecko. Wiem, że jest to okres kiedy sporo się zmienia, rytm, priorytety.
Udawało się Wam jakoś wygospodarować czas na granie w gry? Mówię głównie o PS5.
#gry #ps5 #konsole #playstation
Udawało się Wam jakoś wygospodarować czas na granie w gry? Mówię głównie o PS5.
#gry #ps5 #konsole #playstation

git_commit +151
#tinder #badoo #zwiazki #logikarozowychpaskow
Wiecie jaki jest problem z dobrze zarabiajacymi kobietami po 30 roku zycia jak na zalaczonym screenie? Faceci, ktorzy spelniaja ich wymagania przebieraja w kobietach o 10 - 15 lat mlodszych.
Wiecie jaki jest problem z dobrze zarabiajacymi kobietami po 30 roku zycia jak na zalaczonym screenie? Faceci, ktorzy spelniaja ich wymagania przebieraja w kobietach o 10 - 15 lat mlodszych.
źródło: powodzenia
Pobierz

Wykupiłem sobie GeforceNow ultimate z ciekawości jak to działa. Powiem wam że jestem w szoku . Odpaliłem sobie kilka gier w 4K 120 hz moim Tv i mi szczeka opadła. Nie spodziewałem się że to będzie tak działać . Ping poniżej 20ms , obraz żyleta. Czuję się jakbym grał na swojej konsoli tylko że płynniej i lepsza grafika. Po co kolejna generacja? To jest przyszłość gamingu:)
Południe i u mnie chmura z xboxa też chodzi jak g---o. GeForceNow jest bezkonkurencyjne pod tym względem.
Mam swiatłowod 500 Mbps, łączy mnie z serwerami z Frankfurtu z pingiem ok 18ms.
Geforce now działał mi dobrze póki dzieci w okolicy że szkoły nie wracały xD potem gubił pakiety więc nieb dnowiłem - gliwice na sieci 3s
Jest chyba w gampass ultimate
Kupowałeś tą subskrypcję za 100 czy na darmówce jakiejś leciałeś?
Kupiłem najlepszą opcję, ultimate.
Pamiętam jak 6 lat temu na mirko pisałem, że gram w Wiedźmina 3 na najwyższychprzez GFN i śmiga super, to mnie wyśmiali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jakaś lepsza trasa jest
aktualny pomiar
źródło: test
Pobierz@simplequestion :
Poważnie?
Trzeba też pamiętać o tym, że nie ma żadnej gwarancji, że dana gra będzie zawsze dostępna na #geforcenow. Przypominam, że ich polityka daje wydawcom pełną dowolność w zakresie wejścia i wyjścia z platformy w dowolnym momencie.
Prawdziwy sprawdzian dla #geforcenow będzie w momencie premiery #