Aktywne Wpisy

pejotlsd +111
Chwila relaksu na szczycie Schrankogel - 3497 m n.p.m.
źródło: IMG20230910153417
Pobierz
zazdrosny +43
brelok dla jego przyszedł
źródło: 1000025075
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: IMG20230910153417
Pobierz
źródło: 1000025075
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: Screenshot 2024-09-18 104007
Pobierzto tak nie działa xD
Jest też łatwy sposób żeby nie tracić ochrony przy zmianie ubezpieczyciela, wystarczy starą polise potrzymać 30 dni dłużej. Kosztuje to nieduże pieniądze, myśle że 99% ludzi stać.
@OrzechowyDzem: Na terenach zalewowych tak :D u mnie w okolicy jakieś ,,bardziej podmokłe lato" to było 50 lat temu ostatnio, po zimie stulecia :D
Nauczka na przyszłość, nie skakać między firmami z roku na rok bo gdzieś jest 50zł taniej, a tobie się OWU nie chce czytać.
W Hestii to system świruje i sypie błędami ze względu na tę karencję xD
W ogóle cykl był taki:
1 rok - powódź (nikt nie ma ubezpieczenia)
2 rok - budujemy/uszczelniamy wały i wszyscy mają ubezpieczenie - brak powodzi
3 rok - już nie wydajemy pieniędzy na wały i
@OrzechowyDzem: W Hestii mało wystawiał, w-----a mnie niemiłosiernie to inne nazewnictwo, bo agenci nie mają nic innego do roboty jak uczyć się nowych podziałów zamiast standardowego stałe elementy/ruchomości XD
A u mnie w okolicy większość klientów to strefa powodziowa 0, więc i błędów mało
Chcesz, żeby ktoś za Ciebie to organial? Skontaktuj się z agentem, większość też sprzedaje online
@thorgoth: u niektórych ubezpieczycieli wystarczy kupić odpowiednio wcześniej - bo czasami karencja jest od dnia zawarcia umowy, a nie od daty rozpoczęcia ochrony. Jak ktoś w takim przypadku kupi co najmniej 30 dni wcześniej to wyjdzie jakby karencji nie było ;)