Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
No to teraz zobaczymy kto miał rację. Podobał mi sie ten cały hejt jaki się na mnie wylał jak mówiłem że kupowanie mieszkania w porcie popowice, w olimpia port, na Kępie mieszczańskiej to błąd bo to wszystko było pod wodą w 97. Mam nadzieję że ludzie mają mieszkania ubezpieczone bo nie chciałbym żeby z moich podatków szło na pomoc milionerom i korposzczurom.

Wklejam mapkę powodzi z 97 gdzie zaznaczyłem na czerwono "ekskluzywne" osiedla gdzie fliperzy i milionerzy się śmiali ze mnie nazywając mnie szurem i zazdrośnikiem. Mam nadzieję że macie kuwety i puszki gotowe bo jak wam odetnie prąd, gaz i kanalizacje... ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ah, strzepilo się ryja i na nic Hehe.

#wroclaw #powodz #nieruchomosci

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
No to teraz zobaczymy kto miał rację. Podobał...

źródło: 1-58362

Pobierz
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim przyznam, że wynajmowałem kiedyś na Olimpii Port. Ze 2-3 lata. Nawet kusiło myśleć o kupnie. A wcześniej mieszkałem na Sępolnie. I to w piwnicy. Ale by była grzybnia.
  • Odpowiedz
@uzytkownik_wykop_pl: to dla nas jeszcze gorzej, bo znajdzie się jakiś debil w rządzie i powie, że tym bez ubezpieczen kupi nowe mieszkania. Z NASZEJ kasy! Ciekawe jakim prawem? A to przeciez Cimoszewicz miał rację.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: czyli ostrzegałeś ludzi przed wtopą, wykazując się rozumem i godnością człowieka, a tutejsze lamusy i zawistnicy Cię wyśmiali? Zgaduję że nawet nie prezentując sensownych kontrargumentów ¯\(ツ)/¯ Kurła ja dałem sobie już spokój jakiś czas temu, jak ktoś głupi to szkoda tłumaczyć, nie warto było, chyba się przeniosę na stałe na reddita
szybki-bill1 - @mirko_anonim: czyli ostrzegałeś ludzi przed wtopą, wykazując się rozu...

źródło: 1000017601

Pobierz
  • Odpowiedz
@imdejv1: Jak ktoś buduje się na terenie zalewowym i przyjdzie powódź to jest jego wina. Jak ktoś buduje się na terenie, gdzie za płotem ma iść autostrada to jest jego wina. Jak ktoś nie patrzy w plany zagospodarowania przestrzennego albo we wszystkie możliwe mapy, łącznie z nazistowskimi to jest sam sobie winien.
  • Odpowiedz
ubezpieczenie TYLKO od powodzi to 200-300zl na miesiąc

@uzytkownik_wykop_pl: no to w sumie bardzo tanio w porównaniu do potencjalnych strat.

Teraz to głupi karnet na siłownie tyle kosztuje. A jak ktoś mieszka na terenach zalewowych to to ubezpieczenie powinno być podstawowym kosztem zaraz po pożywieniu i zdrowiu.
  • Odpowiedz
@imdejv1 a dlaczego mamy chcieć dobrze dla szczurów które zrobią wszystko żeby mieszkać w top5, nawet na terenie zalewowym? Mam nadzieję że przyjedzie woda dziesiciotysiaclecia i wypłucze ich ze złudzeń że są kimś
  • Odpowiedz