Wpis z mikrobloga

W sumie to mało co mnie bawi tak mocno jak ta eskadra „samców alfa”, którzy myślą, że emanują „mistycznym chłodem”, bo wyśmiewają ratowanie zwierząt przed powodzią XD

Jesteście jeszcze bardziej żałośni z tym skowytem - bo ktoś miał czelność ruszyć dupę i pomóc słabszemu stworzeniu - niż te wszystkie psie mamy z Warszawki i inni „bambiniści”, których tak usilnie próbujecie szkalować.

Serio, nie wiem od kiedy w naszym społeczeństwie tak modny stał się brak empatii, ale niesienie pomocy potrzebującym od zawsze było postrzegane jako zachowanie „ludzkie”. Pomocy w tej sytuacji potrzebują nie tylko ludzie, ale również zwierzęta, więc dlaczego niby im jej nie udzielać, jeżeli ktoś ma taką możliwość?

Przy tak szybko postępującej znieczulicy, to niedługo będziecie ratować innych tylko po upewnieniu się, że ktoś ma identyczny światopogląd jak wy xD

#powodz
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tywin_Lannister: Z jednej strony socjopatyczne wychodki jęczą, że ktoś śmie śmieć pomagać zwierzętom zamiast ludziom, a z drugiej strony od lat te same wysrodki spamują na tagu przegryw obelgi w stronę kobiet i równają je z błotem, czerpią radość z upośledzonych ludzi oglądając patostreamy i chcą strzelać do imigrantów, którzy na pontonach szturmują Włochy. Taka się w nich miłość w stosunku do własnych bliźnich przelewa. No ale ktoś chce pomagać
  • Odpowiedz
Przy tak szybko postępującej znieczulicy, to niedługo będziecie ratować innych tylko po upewnieniu się, że ktoś ma identyczny światopogląd jak wy xD

@Tywin_Lannister: pies i kot nie głosują na PiS i dlatego ja rozumiem bambinistów.
  • Odpowiedz
W sumie to mało co mnie bawi tak mocno jak ta eskadra „samców alfa”, którzy myślą, że emanują „mistycznym chłodem”, bo wyśmiewają ratowanie zwierząt przed powodzią XD

@Tywin_Lannister: To jest bardzo proste. Osoby singielskie, nieświadomie, zrobiły sobie siekę z mózgu, zamieniając przedłużenie gatunku na jakąś chorą miłość do zwierząt. To co wy uważacie za chłód to jest normalne podejście, i niekoniecznie trzeba być mieszkańcem wsi, gdzie zwierzęta traktuje się nieco
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: ale to tylko te czuby od przegrywów czy p0lek. Żaden normalny człowiek nie patrzy z satysfakcją, jak umiera jakieś żywe stworzenie. Ja bym raczej nie zwracała większej uwagi, bo jak się zacznie dyskusję to od razu widać, z kim się rozmawia - sfrustrowane, samotne, zgorzkniałe i zamknięte w swojej bańce coś. Cechy szczególne to: pocenie się przy mijaniu kobiet z psami, histeria, że w mieście powinien być zakaz posiadania
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: nie wyrabiaj sobie opinii o społeczeństwie na podstawie minimalnie ugrzecznionej wersji boardu /b/ z 4chana. To, że jest tu sporo degeneratów i trolli nie znaczy, że ludzie w realu naprawdę tacy są. To znaczy jacyś toksyczni tam są, ale nie poznałem ich zbyt wielu w porównaniu do ogromu normalnych osób.

Takiemu trollowi też można pysk zamknąć, choćby naprawdę grubym pociskiem. Coś w stylu 'szkoda, że twojej babci nie zamordowało
  • Odpowiedz
@Kskskkdkdkk:

Ożeń się, miej dzieci i sam zobaczysz różnicę.

Bzdury. Jest masa rodziców, którzy wysoko cenią sobie życie zwierząt, nawet nie swoich, skąd urojenia że dotyczy to tylko bezdzietnych singli? Znam nawet takich, co bardziej dbają o swoje psy niż dzieci, co już normalne nie jest. Jednak nie zmienia to faktu, że dla wielu ludzi pies czy kot to członek rodziny, niewiele mniej ważny niż własne dziecko, czy współmałżonek. I
  • Odpowiedz
Znam nawet takich, co bardziej dbają o swoje psy niż dzieci, co już normalne nie jest. Jednak nie zmienia to faktu, że dla wielu ludzi pies czy kot to członek rodziny, niewiele mniej ważny niż własne dziecko, czy współmałżonek

@Sandrinia: Znasz, to znaczy widujesz od czasu do czasu. Co to znaczy ważny? Ile kasy idzie na dziecko a ile na zwierzę? Tyle samo?

z hejtem czy obojętnością względem losu zwierząt
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: Moim zdaniem jak wysrodek widzi, że ktoś żyje zgodnie z jakąś wartością która im niespecjalnie pasuje to należy takiego człowieka zgnoić, oblać kubłem gówna, wyśmiać, odebrać mu to na co samemu wysrodka nie stać. Tak oto wysrodek sapiens ma poczucie bycia lepszym a i humor gituwa, ALE MU PODZIOŁEM. Ja nie nadążam czarnolistować zjebów.
  • Odpowiedz