Wpis z mikrobloga

#deusexhumanrevolution #gry #deusex Deus Ex HR skończone. W sumie zacząłem grać bo uwielbiam cyberpunka i cały ten klimat, więc uznałem że to logiczna gra do zagrania i z takim podejściem sobie ogrywałem. Pierwszą część gry tak średnio mi podeszła, nie wiem czy musiałem się przestawić do takiego gameplayu czy po prostu mi nie siadało bo gra ma swoje lata, ale przebrnąłem przez pierwsze godziny i potem jak siadłem to w 2 dni skończyłem. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na początku pykałem pod stealth, ale jakoś od połowy gry to już był full berserk mode i strzelałem się za każdym razem xD Nie mniej, chwila przerwy i pewnie zagram w MD

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@login4znaki: A jak to się zestarzało? Bo trochę widziałem na yt i mam wrazenie ze moze być drewno ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@biskup2k A wiem, widziałem, ale to tez zalicza sie do prologu, wiec i tak bym nie dostal tego achiva
  • Odpowiedz
@FPmaster: ja grałem w Invisible War kiedyś i był Ok, ale to z 13 lat temu grałem jak nie więcej xD też teraz w DeusEx pograłem z modem Revision i jest całkiem sympatycznie, fajny klimat. HR i MD przeszedłem tylko zostały mi dodatki a potem zagram w 1 i 2. Tylko teraz w Fallout 4 zacząłem grać:)
  • Odpowiedz
@FPmaster: zbierasz wszystkie itemy, hakujesz wszystko i czytasz? bo ja tak gralem w HR i teraz koncze MD i tak samo i strasznie mnie to meczy (podobnie w innych immersive simach zreszta). niby gry dlugie ale strasznie malo jest w nich normalnego gameplay'u
  • Odpowiedz