#powodz Ludzie zaśmiecają tag wpisami o piesku a nie zdają sobie sprawy, że wszstkie zrzwierzęta gospodarskie + dziko żyjące, ptactwo, ssaki, płazy, ryby, gady, nawet wszystko co żyje 10 m pod ziemią zdechło z braku tlenu. A tu p------ą 2 dni o jakimś piesku.
@Roess: Bo pieski to nadzwierzęta według niektórych. Przecież tyle ludzi pisze, że wolą uratować psa niż człowieka, to co dopiero jakimiś dzikimi zwierzętami się będą przejmować.
@WykopanyDzon: po prostu tego psa w opor osob obserwowało na live u Pani Bożeny i mu z ludzkiej przyzwoitości kibicowali aby udało sie go uratować. Zresztą tak samo kibicowałem chlopu co siedział w oknie, ale o nim cisza :(
@colod: Absolutnie nie mam problemu, wiem że są tacy ludzie jak ty, którzy uratują pieseczka niż człowieka. To wasz wybór, ja życie psów mam gdzieś, bo te zwierzęta w większości to szkodniki
@WykopanyDzon: ty myślisz, że ludzie przejmują się tylko jednym psem, który był na streamie? Jesteś normalny? Kurna największa tragedia ostatnich lat, a pajace takie jak ty i op sprowadzają to "ojej piesek umar a płatki śniegu płaczo". Leczcie się.
@WykopanyDzon: To jest niedostrzeganie negatywnych cech w świecie przyrody, czyli gdy nie dostrzegasz, że np zwierzęta zabijają słabsze. Nie ma to nic wspólnego ze współczuciem wobec tego, że pies się topi i odczuwaniem smutku.
Ludzie zaśmiecają tag wpisami o piesku a nie zdają sobie sprawy, że wszstkie zrzwierzęta gospodarskie + dziko żyjące, ptactwo, ssaki, płazy, ryby, gady, nawet wszystko co żyje 10 m pod ziemią zdechło z braku tlenu. A tu p------ą 2 dni o jakimś piesku.
Bambinistom styki sie popala jak juz bedzie po wszystkim i zobacza ile truchla wala sie po lasach
@zwykly_szarak: ptactwo też
@zwykly_szarak: Tak, wyobraź sobie, że ryba w takim gnoju jak tam płynął może się utopić.
No ja wiem co to znaczy
Pytanie czy ty wiesz
źródło: Screenshot_2024-09-15-15-28-54-142_com.android.chrome-edit
Pobierz