Aktywne Wpisy

okoboji +164
400 tysięcy złotych za niekatywny kanał na youtube, który przez prawie rok wypuścił jeden film z animaacjami generowanymi AI a do tego ten film jest recenzją filmu.
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-30 o 12.43.38
Pobierz
krystian-stepaniak +115
Urośnij do 190 to może 30 letnia szczurzyca cię zaakceptuje xD
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill

#rozdajo - ale trzeba znaleźć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Witamy, jesteśmy grupą ludzi, która rusza z projektem: Mystery Drop -> obserwuj Instagram @mystery.drop
Będziemy zostawiać w różnych miastach Polski (również wysyłać do Paczkomatów) różne nowe, świeżo kupione przedmioty i gadżety: bezprzewodowe słuchawki, smart bandy, karty podarunkowe, bilety itd. oraz luźną gotówkę: 50 zł / 100 zł / 200 zł.
Aktualnie przez tydzień znajdujemy się w mieście #koszalin i na pierwszy strzał mamy dla was:
- 3 zestawy słuchawek bezprzewodowych (dousznych) firmy Xiaomi.
Na początku tygodnia na Instagram wrzucimy pierwszy filmik z miejscem gdzie znajduje się pierwsza paczka.
Jeżeli znalazcą będzie ktoś z wykopu to prosimy aby podzielił się z nami jakąś fotką w komentarzu.
Będziemy starali się na bieżąco weryfikować czy paczka została odnaleziona w danym miejscu.
Wrzutki o miejscu będziemy również umieszczać na innych socialach.
Wraz ze wzrostem popularności pula oraz wartość nagród będzie wzrastać.
Nie ma tu żadnych haczyków - zależy nam jedynie na rozgłosie - oczywiście pozytywnym :)
Zapraszamy do zabawy !
Nowy tydzień - nowa wskazówka !
Znajdź i ciesz się z darmowego gifta.
P.S. Wyplusujmy ten wpis w gorące ! (。◕‿‿◕。)
Pozdrawiamy serdecznie
Mystery Drop <3
#zadarmo #glupiewykopowezabawy
źródło: xiaomi buds
Pobierzhttps://www.instagram.com/ryptun.san/