Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pyczasty: Ten sierściuch to multi Grajewiak. Wyjaśniłem go, to panicznie pokasował wszystko pod swoim wpisem niedawno. Nie chce mi się nawet wpisu poświecać na tagu dla tej pacynki. On wie, że go juz ustrzelilem z 3 konta, jakie miał, temu teraz owsik z tego nadaje, a do tego konta na screenie ameba pewnie hasła pogubiła.
CzikaKiri - @pyczasty: Ten sierściuch to multi Grajewiak. Wyjaśniłem go, to panicznie...

źródło: Screenshot_20240912-184004_Chrome

Pobierz
  • Odpowiedz
@CzikaKiri: Rosną jak grzyby po deszczu te pieczarki 4 kategorii. Co z nimi robić jak oni tylko w słowie pisanym udają, że są silni i zjednoczeni.

Nie ukywam, że przyjemność mi sprawia, że wzorują się na mnie. To moje pleasure guilty,..Especiality.
  • Odpowiedz
@CzikaKiri: Łukasz jest i tak bezrobotnym petem do zbierania donejtów z historią wolnego czasu. Pato tato wyzdrowieje i odzyska mowę, to mu odpowie i będzie mógł się odnieść. Pato po tej kontuzji i tak prędzej znajdzie pracę niż nasza małpeczka grajewska tak obstawiam.

Łukasz jest bezrobotnym z zamiłowania. Ale i tak powie, że on jutuber wyjaśniacz z w własnym contentem commentary
  • Odpowiedz
@Grroar: asz szkoda że tak się nie stało, wyobraźmy sobie że Janek nagle boksuje pusty łeb menelofila, a wszystko na lajcie
Janek to miał jednak dobry, łagodny charakter - dawny pijany major by sławka szybko z wersalki zrzucił
  • Odpowiedz