Wpis z mikrobloga

Najgorsze ingerencje produkcji

• HP9 Pozostawienie Olki 15.6% (40)
  • HP8 Złoty Motyl dla Bartka 8.2% (21)
  • HP7 Sroch i brat w TVN-ie 45.3% (116)
  • HP6 Powrót Wentyla tuż przed finałem 7.8% (20)
  • HP5 Parasol ochronny nad Żminjką 1.6% (4)
  • HP4 Dwukrotne przywracanie Fitnesiary 10.9% (28)
  • HP3 Czekanie na Basię 4.7% (12)
  • HP2 Sońka z Prestiżowym do finału 3.9% (10)
  • HP1 Głosowanie tak długo by Violka została 2.0% (5)

Oddanych głosów: 256

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dewasta: jak dla mnie to Bibi i Sajmon mieli jak pączki w maśle,a bibi nawet się w jednego zamieniła. Oni mieli non stop przywileje, decyzje itp, a do tego Bibi wylatując z hotelu nie zdążyła nawet dobrze zamknąć drzwi jak była już z powrotem
  • Odpowiedz
@Dewasta: spoko ankieta, nie neguję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chciałem wyrazić swoją opinię w temacie, że na przestrzeni wszystkich sezonów to właśnie owa para miała wręcz wszystko podane na tacy. Do dziś pamiętam jak spuchnięta Bibi z miną srającego kota była w szoku, że ludzie nie stają obok nich w finale, a była wręcz pewna wygranej.
  • Odpowiedz
@Dewasta: W sumie to nie wiem czy można określić sytuacje Soni w H2 ingerencją, bo w zasadzie to zawsze były wybory uczestników, lub wygrana konkurencja XD fakt dziewczyna wykorzystała wtedy zapas fartu na całe życie
  • Odpowiedz
  • 1
@Kakarot_Z: To było piękne ale jakoś bardziej mnie mierzwiło to czekanie na Basię i wszystko co z nim związane: od wyrzucenia jej przez Luizę dzięki immunitetowi otrzymanemu poza kamerami od Maurycego do jej przesłodzonego powrotu.
@lesbica997: Tam było mocne granie znajomymi Huberta np jego kumpelą która była w hotelu może 3 dni i odpadła bo inny kumpel Huberta, ten co nie przywiózł na Bali kąpielowek, wybrał Sońkę, ta
  • Odpowiedz
@Dewasta: chyba nie jestem az tak wtajemniczony bo nie wiem kim jest Hubert XD ale Sonie wtedy uratował Robert, bo Krystian (ten bez kąpielówek) nie zostal wybrany przez karoline (która w------a Julke)
  • Odpowiedz