Aktywne Wpisy

malala777 +645
Podczas gdy ty marnowałeś dzisiejszą noc na spanie za darmo, wielu nadludzi lekarzy spało dzisiaj na nocnym dyżurze za 500 zł na godzinę finansowane z twoich podatków, po czym pojadą sobie dzisiaj posiedzieć w przywacie za kolejne 500 zł na godzinę + % od wizyty.
Ale pamiętaj to są męczennicy, bo mieli aż 6 lat studiów (ty miałeś marne 5), po czym ich minimalna płaca to jest marne 10k miesięcznie.
#lekarski
Ale pamiętaj to są męczennicy, bo mieli aż 6 lat studiów (ty miałeś marne 5), po czym ich minimalna płaca to jest marne 10k miesięcznie.
#lekarski
źródło: Evimed_przychodnia_Gdynia_6-1024x684
Pobierz
qtass +80
🚭🌫️ Coraz częściej widzę ten sam schemat zachowań — i to zarówno w sporze o SCT, jak i w zwykłym życiu na osiedlu.
1) 𝗣𝗔𝗣𝗜𝗘𝗥𝗢𝗦 𝗡𝗔 𝗞𝗟𝗔𝗧𝗖𝗘 — czyli „mnie wolno, wy wdychajcie”.
Wielu ludzi pali p-------y na klatce schodowej, uważając, że ma do tego prawo. Bo to „jego klimat”. To, że inni muszą to wdychać, już go nie interesuje. Nie będzie truł rodziny w mieszkaniu, ale na klatce może robić, co chce —
1) 𝗣𝗔𝗣𝗜𝗘𝗥𝗢𝗦 𝗡𝗔 𝗞𝗟𝗔𝗧𝗖𝗘 — czyli „mnie wolno, wy wdychajcie”.
Wielu ludzi pali p-------y na klatce schodowej, uważając, że ma do tego prawo. Bo to „jego klimat”. To, że inni muszą to wdychać, już go nie interesuje. Nie będzie truł rodziny w mieszkaniu, ale na klatce może robić, co chce —

źródło: 459087894_496356899991968_1342627674776669050_n
Pobierz@Treda: jechałem przez to skrzyżowanie wczoraj, powiem Ci: DUŻO (ale nie wszyscy) kierowcy w Kielcach to debile. Wjeżdża na skrzyżowanie, mimo że nie może go opuścić. Drugi widząc, że inny zatrzymał się tak aby umożliwić wjechanie, to wjedzie i zablokuje...
Kompletne ameby motoryzacyjne.
A nie wszyscy, bo akurat przede mną
@Andr3v: w Monako jest taka sama szansa. Różnica taka, że w Monako Ci potem przykręcą nowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@krzysztofyktak: ostatnio wrzucałem linka: https://kielce.tvp.pl/82197182/niekonczace-sie-prosby-o-czas-klopoty-z-pozwoleniem-na-budowe-s74-przez-kielce
Jest problem z jakimiś pozwoleniami, pewnie dostaną, aleeeee jeszcze to potrwa. Ciekawe czy na początku przyszłego roku wbiją łopatę. Ja myślałem, że w tym roku już się zacznie, a nadal cisza.