Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Muszę zmienić pracę. Nie mam ochoty siedzieć na Service Desku. Niech ktoś inny, z mniejszymi ambicjami i potencjałem, debuguje zgłoszenia z innych działów, że coś poszło nie tak i naprawia. Ja jestem programistą i chcę programować, a nie tracić 1 dzień tygodniowo (20% czasu pracy) na takie rzeczy. Dopiero jak zostanie potwierdzone, że to jest z powodu buga w kodzie to mogę go naprawić.

Czuję się oszukany, bo nikt mi nie powiedział na rekturacji o tym service desku.

#programista15k #programowanie #it #pracait

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: witaj, tu wykopowe pogotowie zmieniaczy pracy, już wysyłamy do pana specjalną ekipę naszych poszukiwaczy, w ciągu 48 godzin przygotują i roześlą za pana nowe CV, przejdą rozmowy kwalifikacyjne, roześlą zadania rekrutacyjne a także uzupełnią braki w doświadczeniu.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim a w ogóle lubisz programować? A łamigłówki? No chyba że to jakaś zarzutka. Co to jest 1 dzień, a naprawianie bugów jest super, szczególnie te p------e, co trzeba robić grube śledztwo żeby znaleźć jak się coś z-----o
  • Odpowiedz
@Zlmmerman a, czyli to nie kwestia programowania tylko asertywności, komunikuj na bieżąco z czym się męczysz, ile ci czasu coś zajmie, i proś o pomoc, problem terminów spotkasz w wielu profesjach
  • Odpowiedz