Aktywne Wpisy
brakulaku +18
#raportzpanstwasrodka Więc tak... Kanał Albert z Lasu poleciał, bo drugi podpięty pod niego kanał (dawne Srey Lie, później Asian Girl Village Cooking) szpącił, a dokładniej „invalid traffic” (sztuczne nabijanie wyświetleń), Google zablokowało całe konto AdSense.
Łysy myślał, że kupi wyświetlenia i będzie potentatem, a przy okazji stracił z rowerka kolegę dla którego to było jedyne źródło dochodu.
A podobno niedawno zapraszał mumina i mówił, że nauczy go robić YouTube. Niesamowity
Łysy myślał, że kupi wyświetlenia i będzie potentatem, a przy okazji stracił z rowerka kolegę dla którego to było jedyne źródło dochodu.
A podobno niedawno zapraszał mumina i mówił, że nauczy go robić YouTube. Niesamowity

derivatives +15
kurła a może se taki patent kupić
źródło: image_2026-01-28_012726491
Pobierz

źródło: 9361yo
Pobierz-sąsiad
- na terenach zalewowych
mam złe wieści xD
@stanleymorison:
źródło: Powodz_1997_Wroclaw-24-600x395
PobierzXD
wyobraźcie sobie dzisiaj gdy samochodów jest 10x tyle. Powodzenia w znalezieniu miejsca
a potem pamiętam ludzie suszyli te samochody, patrzyłem z balkonu u wuja. Wszystkie dywaniki, fotele etc
Wtedy to się dało te auta jeszcze ogarnąć. Przed moim oknem stał trabant, po nim widziałem czy woda się podnosi czy już opuszcza xD
A większość aut przestawili w inne rejony.
Ale też lubiłem sobie popływać pontonem jak na zdjęciu po Śródmieściu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: IMG_8937
Pobierzschodziłem na dół w bloku i nagle woda, gdzieś w okolicach 1 - 2 piętra i niżej się nie dało. Kurrła nigdy nie zapomnę tamtych czasów. Dla gówniaka wtedy to była atrakcja a nie jakaś tam tragedia :P
potem pamiętam obserwowałem z okna kiedy pierwsze auta się
To albo coś z głową albo w lepszym miejscu. Ja po drugiej stronie ulicy miałem remizę strażacką, woda to był taki syf, że masakra. A pływałem do sklepu albo z psem na spacer ( ͡°
@PiotrFr: yep! :D dzień wcześniej jeszcze z kuzynem poszliśmy tam do parku na wały, oglądać co się dzieje. Ludzie pracowali, worki układali etc
pamiętam potem jeszcze wiele lat w centrum na starych kamienicach widać było jak wysoko sięgała woda
W wielu miejscach pewnie jeszcze widać (trochę lat nie byłem) ślady po niemieckich pociskach na kamienicach a mówisz o śladzie po wodzie xD
źródło: image
Pobierz