Aktywne Wpisy

pciem +205
Mój sąsiad daje lekcje p----------o puzonu od 9 do 18. Codziennie. Jestem na skraju załamania.
Mirki, ja już nie daję rady. Nie wiem, komu podpadłem w poprzednim życiu, ale chyba komuś bardzo, bo teraz odpokutowuję w dźwiękowym piekle. Studiuję chemię, mam sesję, próbuję wbić do łba jakieś chore mechanizmy reakcji, a co robi mój sąsiad? Prowadzi puzonowe tortury w trybie full-time.
Od 10 do 18. A czasem już od 9, jak się dobrze rozpędzi.
Mirki, ja już nie daję rady. Nie wiem, komu podpadłem w poprzednim życiu, ale chyba komuś bardzo, bo teraz odpokutowuję w dźwiękowym piekle. Studiuję chemię, mam sesję, próbuję wbić do łba jakieś chore mechanizmy reakcji, a co robi mój sąsiad? Prowadzi puzonowe tortury w trybie full-time.
Od 10 do 18. A czasem już od 9, jak się dobrze rozpędzi.

KapitanTorpedal +58

#nieruchomosci
Poza tym fajne, spoko, ale dlaczego ktoś ma płacić za coś, co uczciwie kupił pomimo tego, że i tak już płaci opłaty?
@mickpl: A mi nie.
Jest
Dopiero w totalnej ostatecznej ostateczności jak takie zachęty nie będą działać i
Komentarz usunięty przez moderatora
Połączony z gwarancją i szybkim egzekwowaniem praw wynajmujących w zakresie brak opłaconego czynszu = out, spowodowałby spadek cen najmu chyba o połowę.
@mickpl:
Z Bogiem XDDD
źródło: hahahah
Pobierz