Wpis z mikrobloga

@Felkieka: ...... i jeszcze chciałam dodać, że przyszłam tam po romantycznom relacje i nikt mi nie powiedział, że tak ten program ma wyglądać, bo ja myslałam, ze tam bedziemy robić tylko makijaż i ubierać się w strój kąpielowy, a ja potrzebuję czasu zeby nawiązac relację romantyczną i teżnikt mi nie powiedział, ze to będzie reZyserowane i że mam tylko 40 odcinków na zaprezentowanie siebie, ale chciałam podziękować tvnowi za to,
  • Odpowiedz
@Felkieka: laski nie lubię ale ma rację, dlaczego miałaby udawać wdzięczność skoro otwarcie mieli ją w dupie i dawali jej znać, że wcale nie chcieli jej powrotu? Każdemu byłoby przykro, według mnie to wina produkcji, że chcąc dodać trochę akcji zrobili squid game. Ta konkurencja nie powinna mieć miejsca w takim wydaniu.
Podoba mi się jej reakcja na słowa Karola, który zupełnie nie ma taktu i nie ogarnia, że zwyczajnie
  • Odpowiedz
@kurczak69okon: to nie jest program pt:"Wybacz mi" z Rudą z lat 90 tych i jak to zawsze produkcja podkreśla, nikt nikogo siłą nie zmusza, więc po co wracała, jesli juz wcześniej czułe się nie swojo - Manekiny do sklepów, a nie zabieranie miejsca uczestnikom, którzy mogą coś wnieść do TEJ FORMUŁy programu. Ile można znosić "leżaki i leżanki"? to nie sklep meblowy "Agata"
  • Odpowiedz
@Hogataa26: Tak. Pojedynek jak na razie z kretesem przegrała reżyserka. Ale może dalej będzie lepiej. Bo emisja rano od pon do piątku to super pomysł. Nie trzeba czekać do niedzieli czy poniedziałku na zakończenie wątku rajskiego rozdania. Nawet do reklam idzie się przyzwyczaić. Wolę też takie dziewczyny, niż żmije z wcześniejszych sezonów. Olka pomimo, że knuje jest sympatyczna i miło ją się ogląda. Chłopaki z urodą charakterystyczną, ale przynajmniej do
  • Odpowiedz