Aktywne Wpisy
ibleedforyou +62
4.5 lata expa / Za rok 5.5
Full stack Java
Remote ew hybrid raz na tydz
Ile polecacie brać? Udało mi się 15k uop
Ale widzę że 135-150 to takie normalne stawki nawet nie za duże w sumie na bbb
Full stack Java
Remote ew hybrid raz na tydz
Ile polecacie brać? Udało mi się 15k uop
Ale widzę że 135-150 to takie normalne stawki nawet nie za duże w sumie na bbb
No i oczywiście mówimy o lekkiej pracy biurowej.
Nie zapraszam do dyskusji, bo nie ma o czym - takie są fakty.
#pogoda #klimat #globalneocieplenie
@miku555: Uwierz. Ludzie są różni. Dla mnie dopiero temperatura ok. 34-35 zaczyna być nieprzyjemna. 28-32 to ideał.
Nie jestem dzieckiem a klimatyzacja to moj wróg (nie mam w domu, nie używam w samochodzie, podczas podróży wybieram hotele i pociągi nie z klimatyzacją a z otwieranymi oknami i wiatrakami chociaż to często oznacza niską klasę i psie warunki ale to i tak
@miku555: Tak, a o co chodzi?
No ale 99%* procent dorosłego społeczeństwa nie ma takiego przywileju i przydałoby się żebyście chociaż to zrozumieli i zaakceptowali.
*z tym procentem wcale nie wyolbrzymiam - nawet taki polityk, który należy do
@miku555: Wcale nie trzeba być bumelantem żeby czasami móc sobie pozwolić na podróże - wręcz bumelanctwo jest tu przeszkodą (no i skad wiesz, że "cały czas"?), nie napisalam że tańczę nago ale że chodzę nago po domu (naprawdę
@miku555: Tak to sobie tłumacz, grubasie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz zaczyna się pizgawica więc klima będzie chodziła cały czas żeby szyby nie parowały (╥﹏╥)
Zimą mi pizga, latem mi gorąco. Tak zle i tak niedobrze, ale jak mam wybierać między poceniem się z gorącą albo odmrażającymi się paluchami to wolę to pierwsze. To takie proste.
@cyconiusz: po całym dniu na słońcu to możesz raka dostać, jak nie stosujesz kremów xD
@cyconiusz: To nie zapomnij się jeszcze smarować jakims kremem z dobrym filtrem co godzinę. Liczba wykrywanych czerniaków w Polsce się podwaja co jakiś czas, ciekawe czemu.