Aktywne Wpisy
TheDziobaker +227
źródło: 1000021784
Pobierz
bruhh +389
Ten stream, ta zbiórka, ta szemrana fundacja.. idealnie pokazały mi, jakim durnym narodem jesteśmy, jak większość naszego społeczeństwa to po prostu durnie bez mózgu i podstawowych instyktów.
Nie neguje pomocy dla dzieciaków, coś tam pewnie do nich trafi ale to jest dosłownie promil tego, co potrzeba w naszym systemie zdrowia. Co roku jesteśmy j----i na miliardy złotych przez NFZ i całą reszte tego kółeczka wzajemnej adoracji. Co roku jesteśmy j----i przez cwaniaczków wykorzystujących
Nie neguje pomocy dla dzieciaków, coś tam pewnie do nich trafi ale to jest dosłownie promil tego, co potrzeba w naszym systemie zdrowia. Co roku jesteśmy j----i na miliardy złotych przez NFZ i całą reszte tego kółeczka wzajemnej adoracji. Co roku jesteśmy j----i przez cwaniaczków wykorzystujących

Jak nawiązać kontakt z kimś kogo straciliśmy przez własną głupotę?
Nie chce podawać szczegółów, bo łatwo byłoby mnie znaleźć ale w skrócie straciłam kontakt z kimś kto był dla mnie ważny. Zerwaliśmy znajomość. Widzę to po czasie. Od tej pory nie mamy żadnego kontaktu. Każde z nas ma swoje życie. To ja zawiniłam, choć sam też nie był bez winy. Dużo o nim myślę mimo że minęło sporo czasu.
Co zrobić? Odezwać się? Co napisać? Hej co tam? A co jeśli nie chce kontaktu?
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #kiciochpyta #pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
A tak to chociaż nie będziesz sobie pluł w brodę, że nie spróbowałeś
@mirko_anonim: a zablokował?
@mirko_anonim: Wyczuwam toksyczną babę.
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
A jak poszło? Lepiej niż myślałam. Znaczy... na luzie. Po dość długim czasie bez kontaktu emocje opadły. Porozmawialiśmy na spokojnie, jak dorośli. Szkoda tylko że pewne rzeczy uświadamiamy sobie
@mirko_anonim: zastanów się, czy chcesz wracać
pewnie rzeczy warto zakończyć
@mirko_anonim: jeżeli uspokojenie sumienia było celem samym w sobie, to spoko.