Wpis z mikrobloga

@POSTER W robocie to mnie firma placi hotel 4 gwiazdki ze śniadaniem, oczywiście taksówki plus dieta na restauracje, no ale ja tylko jestem przegrywem na etacie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

P.S. Basen też się znajdzie w hotelu, do tego pokój oczywiście jednoosobowy nie dzielony i wolny wieczór, nie zmywam talerzy po jajecznicy dla 25 osób xD

Ej kurde zapomniałem o najważniejszym, do tego wypłacają pensję w tym
  • Odpowiedz
@mrocznegacie: No niestety. Content złoto i póki był dla wąskiego grona to nie było problemu. Teraz mamy mainstream, więc każdy cham sebastian czuje się w obowiązku, żeby im pisać swoje wysrywy i za chwile będzie po temacie.
  • Odpowiedz
W robocie to mnie firma placi hotel 4 gwiazdki ze śniadaniem, oczywiście taksówki plus dieta na restauracje, no ale ja tylko jestem przegrywem na etacie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@ish_waw: U mnie w korpo jest przykaz 4* pokój dwuosobowy dla każdego, z dietami przejazdami i reszta pierdół to każdy taki wyjazd to koszt dla firmy około 50k PLN na łeb, no ale jak chcesz zarabiać XX.XXX
  • Odpowiedz
@Leniek: Jak to wyliczyłes? Wyjazd za 50k? Mnie wyjazd na 5 dni w wysokim standardzie (hotel 4 i to sieciowy typu Radisson, Marriott) wychodzi 10-12k i to ja uświadamiam wykopków że nie da się za mityczne 2-3k zrobić city breaku chyba że śpisz pod mostem.
  • Odpowiedz