Aktywne Wpisy

Jarkendarion +23
Nie skąd w 2025 roku przekonanie, że linux to masochistyczny os dla geeków, gdzie nawet musisz kompilować sobie przeglądarkę. Wiele dystrybucji jeśli ktoś chce korzystać z internetu, programu office, słuchać muzyki czy odpalać gry przez np lutris nie musi przez całe życie odpalić terminala. W dodatku linux ma to czego nigdy nie będzie miał windows - nieskończona customizacja. Możesz mieć taki wygląd menu, rozpieszczenie go, kolor ikon, przecisków, kursorsa, jaki chcesz.
Większość
Większość
źródło: xfce-pandora-arc-theme
Pobierz
CheebaCheeba +397
#firefox #ublockorigin #youtube
Info dla wszystkich którym filmiki z YT odpalają się po 5-10 sekundach na combo firefox/ublockorigin przypominam, że tydzień temu ekipa ubo dodała:
Listy Filtrów>Wbudowane>uBlock filters – Experimental
Po aktywacji filmiki odpalają się od strzała (konieczny restart FF).
Info dla wszystkich którym filmiki z YT odpalają się po 5-10 sekundach na combo firefox/ublockorigin przypominam, że tydzień temu ekipa ubo dodała:
Listy Filtrów>Wbudowane>uBlock filters – Experimental
Po aktywacji filmiki odpalają się od strzała (konieczny restart FF).

waszym zdaniem najlepszy telefon do 2000 zł? pixel 8 tylko i wylacznie?
Problem #1: Random reboots and app crashes.
Problem #2: Rapid battery drain.
Problem #3: Overheating.
Problem #4: Lag and stuttering.
Problem #5: Android
Ja mam Motorole, i mnie wkurza że powiadomienia z Messengera, Whatsappa, Discorda, tak późno do mnie docierają...
-przegrzewania nie odczułem tego nie gram w gry na smartfonie.
- bateria to może loteria w tym modelu ale zobacz na mój SOT gdzie używałem LTE ,WiFi ,bluetacza i trochę rozmów dziś.
Aparat bardzo dobry chociaż czasem mam wrażenie że słabo łapie ostrość na obiektach z bliskiej odległości.
Akurat była dobra okazja na niego to
źródło: temp_file4041638854537790723
PobierzZamowilem 8. Spróbuje napisać po tygodniu swoje odczucia :D
Ja takich kwiatków jak Ty nie uświadczyłem jeszcze w moim egzemplarzu.