Wpis z mikrobloga

Jestem nowy w #steam, bo od zawsze byłem #consolepeasants i dopiero od niedawna #pcmasterrace.
Kupiłem konto Steam do grania offline w #wukong, gra mi się o dziwo spodobała, więc kupiłem na swoim koncie "oficjalną" wersję.

Teraz pytanie - czy jak uruchomię grę to będę miał sejwy z tamtego konta? Jeżeli nie to czy da się jakoś je przenieść czy muszę zacząć grę od początku? Wiele nie pograłem, byłbym stratny może ze trzy godziny. #pc #gry
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Smartek: sprawdź sobie czy gra zapisuje save w chmurze, jak tak to będą, jak nie to sam sobie przenieś, nigdy na kąkutrze nie grałeś? xD
  • Odpowiedz
@Smartek: Ej że! Tak nie wolno dawać samodzielnie znalezionego rozwiązania wrzucić w swoim zapytaniu. Powinieneś klasycznie napisać:

Dobra już działa. Zamykam temat.

I tak to zostawić. Eh co raz więcej amatorów się pcha do zabawy.

( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@oreze: ale nie wprowadzaj w błąd kolego sympatyczny, sejwy w chmurze są tylko dla jednego konta. Nawet jeśli kilka kont jest uzywanych na jednym komputerze nie pobierzesz z chmury jednego konta dla drugiego :)
  • Odpowiedz
  • 0
@Kajtosz: No witam, witam, aczkolwiek nadal pozostaję zwolennikiem taniego i wygodnego rozwiązania konsolowego ;-). Nie ma to jak hybryda, teraz (jeśli chodzi o ex-y) to chyba PS5 + PC jest najbardziej optymalny (choć ja jeszcze mam Switcha :)). Nie ma to jak wrzucić płytkę, occzekać naście minut i po prostu wcisnąć play. Dzisiaj z Wukongiem już się bawiłem - i musiałbym się bawić z tym językiem chińskim (beka).
  • Odpowiedz
  • 1
@Ovis_aries no tak, nie napisałem, że tej samej jakości - to chyba oczywiste, skoro tańszy. Gry droższe, aczkolwiek na Xbox da się kupować cyfrowe gry za kilkadziesiąt złotych.
  • Odpowiedz