Wpis z mikrobloga

U Berkowicza chyba było pite na wieczór bo przestał się kryć xD
Skrajnych emocji według niego nie wywołuje PiS który jak inny spolaryzował Polaków, nawet członkowie rodziny potrafią się wyzywać przez politykę.

#bekazkonfederacji #polityka
tusk - U Berkowicza chyba było pite na wieczór bo przestał się kryć xD
Skrajnych emoc...

źródło: 1000027144

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 333
@tusk

Konfederacja gra na PiS i na koalicję z nim żeby w końcu dossać się do tych milionów z różnych fundacji i spółek skarbu państwa. Tacy z nich antysystemowcy jak Kukiz.
  • Odpowiedz
PiS który jak inny spolaryzował Polaków, nawet członkowie rodziny potrafią się wyzywać przez politykę.

Czekaj, to PiS spolaryzował Polaków nazywając ich ciemnogrodem, zaściankiem, moherowymi beretami, odmawiając im prawa do własnej wizji świata, bijąc w świętości, plując na mundur, w którym ginęli nasi ojcowie, etc. etc. A to wszystko w porządku, pora na CSa.
Cytując klasyka: drzazgę w oku bliźniego widzicie, ale już ch[autocenzura]a we własnej dupie nie.
@tusk:
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
wiadomo, tylko Pis korzysta z polaryzacji i ją nakręca a wszystkie inne partie zwracają się do całego elektoratu miło, no chyba że to bydło do wyrżnięcia :D

@stan-tookie-1: Gdzie ja tak napisałem?
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
Czekaj, to PiS spolaryzował Polaków nazywając ich ciemnogrodem, zaściankiem, moherowymi beretami, odmawiając im prawa do własnej wizji świata, bijąc w świętości, plując na mundur, w którym ginęli nasi ojcowie, etc. etc. A to wszystko w porządku, pora na CSa.

Cytując klasyka: drzazgę w oku bliźniego widzicie, ale już ch[autocenzura]a we własnej dupie nie.

@eduardo-garcia: Gdzie ja napisałem, że inne partie są święte?
  • Odpowiedz
@tusk: Ja tylko przypomnę, że krzyż został umieszczony w Sejmie nie w wyniku uchwały, zmiany regulaminu Sejmu, czy jakiegokolwiek głosowania.

Nie nie, został umieszczony nad drzwiami w wyniku samowolki dwóch posłów AWS, w środku nocy, i przy każdej próbie zdjęcia wywoływana jest wielka afera.
  • Odpowiedz
  • 0
@tusk Polaryzacja została rozpoczęta przez Platforme długo przed tym jak PiS doszedł do władzy, przestańcie sobie ryje wiecznie tym PiSem wycierać i spójrzcie na swojego guru bo tutaj hipokryzja wybija skale
  • Odpowiedz