Aktywne Wpisy
mmenelica +426
tak więc @allegro_pl oddajcie mi moje pieniądze za smarta skoro z tego gówna się nie da teraz korzystać
#zalesie #gorzkiezale #allegro #humorobrazkowy #heheszki #ecommerce
#zalesie #gorzkiezale #allegro #humorobrazkowy #heheszki #ecommerce
waro +42
Skrajnych emocji według niego nie wywołuje PiS który jak inny spolaryzował Polaków, nawet członkowie rodziny potrafią się wyzywać przez politykę.
#bekazkonfederacji #polityka
Konfederacja gra na PiS i na koalicję z nim żeby w końcu dossać się do tych milionów z różnych fundacji i spółek skarbu państwa. Tacy z nich antysystemowcy jak Kukiz.
Czekaj, to PiS spolaryzował Polaków nazywając ich ciemnogrodem, zaściankiem, moherowymi beretami, odmawiając im prawa do własnej wizji świata, bijąc w świętości, plując na mundur, w którym ginęli nasi ojcowie, etc. etc. A to wszystko w porządku, pora na CSa.
Cytując klasyka: drzazgę w oku bliźniego widzicie, ale już ch[autocenzura]a we własnej dupie nie.
@tusk:
@stan-tookie-1: Gdzie ja tak napisałem?
@eduardo-garcia: Gdzie ja napisałem, że inne partie są święte?
Dziwnym trafem wymieniasz jedną.
@tusk:
Nie nie, został umieszczony nad drzwiami w wyniku samowolki dwóch posłów AWS, w środku nocy, i przy każdej próbie zdjęcia wywoływana jest wielka afera.
@eduardo-garcia: Wymieniam jedną, która jest oczywista, ale dziwnym trafem brakło jej we wpisie Berkowicza.